Middag med personalen

I går blev vi bjuda på en helt fantastisk middag med jobbet. Jag var så nöjd med maten och sällskapet var också härligt. Mitt jobb är så bra och jag trivs så mycket:)
Jag bar i allafall en jätte fin klänning som jag ville visa er från Zara. Ryggen är helt himmelsk och det är så söt.
I helgen ska jag jobba och är ledig igen söndag. Måste få klart en hemtenta innan måndag men är snart klar ändå. Vad ska ni andra göra som läser bloggen.. Lite kommentarer tack! Vad tycker du om klänningen ris eller ros?
må så fint alla

I går köpte jag världens sötaste topp! Jag...

img_7071 (MMS)

I går köpte jag världens sötaste topp! Jag har gått runt och tänkt på denna och undrat varför jag inte köpte den. Tur som det var fanns sen kvar och nu är den min!


Livet rullar på

Jaha hemtenta som ska vara innen om 7 dagar som jag sitter och skriver på. När jag inte gör det äter jag och tränar. I dag får det bli 2 h träning. Först ett boodycombat pass följt av ett BP-pass. Jag gillar det!!
Vi har en deal jag. syrran, syrran kille, Krille, pappa och Maria (pappas fru) att vi ska springa Gbg varvet. Jag är så stolt över att dem antagit utmaningen och ska köra! Bara det är grymt gjort!! Bra jobbat.. Ni som inte anmält er gör det bara, säg inte att det klarar inte jag,, för då gör du det inte!

Update på träningen

Nu har det gått 5 veckor sen sist jag tog bilder och här kommer nya.. få se om det är någon skillnad:) Känns verkligen inte så..

Augusti




Nu september


Augusti


September


Augusti


September


Jag tycker inte det är något speciellt från förra gången men bara att köra på!!
Hejsvejs

I dag köpte jag skit snygga skor och en tr...

img_0697 (MMS)

I dag köpte jag skit snygga skor och en tröja på monki. Den är inte så orange utan mycket mörkare! Det är ingen vanlig dag för det är min systers födelsedag och det blev en mycket fin och perfekt present till henne:) det är hon värd..


I veckan har min jäkla tandinfektion börja...

I veckan har min jäkla tandinfektion börjat igen:( jag känner verkligen att jag har en infektion i kroppen. sover hela tiden och är tung i kroppen. Jag måste vila mig men jag kan verkligen inte ta det lugnt! Jag hatar det,, kan ju inte träna det är det värsta. I dag fick det bli en lång powerwalk i slottskogen. Hoppas ni har det bra i allafall


Testar mobilblogg

img_8576 (MMS)

Testar mobilblogg


Förlåt

Oj nu hade jag inte skrivit nåt på länge. sist var jag ju på 25 års fest. Veckan som gått har det varit sjukt mycket då jag har haft en jätte grej som jag skulle lämna in i fredags. Jag tänker vänta lite med vad det är..

Därför jag inte skrivit nåt, men jag har tränat på som vanligt.. Känslan kring träningen är positiv..jag har ju ett mål om ni har följt bloggen ska ju försöka komma ner på 60 kg till december.

Jag har även varit i Jkpg i helgen. I fredags var jag med mina bästa finaste vänner på afterwork med gott vin och god mat. Lördag var jag med mamma hos mormor, hade även hand om Leja till sööndag, tröffade Julia när hon pratade om sitt vol'ntär arbete.  farmor och farfar träffade jag med. samt det bästa WILMA som är ny på jorden med familj.




Mormor och jag

Mamma och Leja


Wilma


Min bästa väns 25 års fest

I går var jag bjude på en födelsedags middag till en av mina bästa vänner.
Vi fick fantastisk mat och sällskapet var av topp.
I helgen på fredag kommer jag att åka till Jönköping och träffa vänner på fredagen sen lördag blir det att träffa Wilma min bror och hans frus nya tillskott:)


Tack för att du finns <3

Inbrott

Jag vet att jag är dum men jag hade så bråttom och lämnade min väska i bilen på frölunda torg i onsdags. När jag kom tillbaka 1 h senare var låset uppbrytet, knappt att man såg att dem hade rört låset. ALLT borta min väska som min mobil var i och plånbok. Bara ringa och spärra allt! Shit vad surt det är med som jag säger bara matriella ting och det kan man klara sig utan. Tänk bara på detta med Stefan Liv jag skiter faktiskt i hockey men det är ändå på något sätt nära och man blir chockad och verkligen på sättet han omkom. Vad är chanserna? Tänker på hans familj vilket sorg. Tyst minut...

I dag är det skola och träning. Träningen rullar på och jag har tappat några kg i vikt asså inte mycket men vågen rör sig neråt ojoj.. Tror vi på att komma ner till 60 kg till årets slut?
Nu följer jag ingen diet utan äter bara lite mindre och inget godis. Blev MAX i går men shit vad gott det var...
Ha det fint


Jag hos mamma i somras osmikad och mysig

De människor som har fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel utan de som har levt varje minut.

Jag lever verkligen varje minut av min tid. Det är alldeles för nära att låta den gå till spillo. Man vet aldrig när det ska hända något.

I dag var jag med min bästa vän och hennes pojkvän och vi hade det så roligt.

Nya mål nästa vecka är att SLUTA helt med allt Gotta och bara köra hårt diet. Måste lägga ner mer tid på kosten också. Träningen är på topp men jag strävar efter mer ändå:) det ska man alltid göra. Jag är anmäld till Gbg-varvet nästa år men i år har jag familj som ska köra loppet ut. En tuff utmaning för dem men så stolt jag är att dem vågade i allafall.

Mina underbara bästa vänner sen jag var 12! Tack för att ni finns

SMS-inlägg


Dagens outfit:) blommiga byxor Ullared 29....

img_4540 (MMS)

Dagens outfit:) blommiga byxor Ullared 29.90 och zebra tröja Gina 99 typ kr nåt:) hörde att man skulle blanda olika mönster med varandra! Snacka om blandning!! Usch och fy vad fult var bara tvungen att visa min mys/hemma outfit för er! Följ ej detta!!:)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!