Torsdag

Dagarna går så fort och även denna. Gick upp i morse och tog  Zelma med mig på promenad (mammas hund)
Sen hem åt frukost och gjorde inte så mycket. Sen sov jag lite till faktiskt. Mamma kom hem från sin delade tur och jag hade lagat mat, eller rättare sagt värmt från frysen ( mamma har massvis med mat) sen kom Lina med Leja och vi hade lite mys kväll. Fick jaga kor ännu en gång denna veckan. Roligt det är med bonde livet. Åkte sen till pappa och fick jätte god thai mat och spelade spel som var jätte kul. Lina och henke är roliga dem för både vill vinna så¨mycket.
Hem och gick ännu en promenad i solnedgången men Zelma. Sen fick man allt gå ut och hämta ved och tända i pannan. Det ni inget bekvämlighet här icke. Och det tog sen på första försöket så nu är det varm vatten när mamma kommer hem.


Leja innan vi ska jaga kor..Förstor mössa så klart..


Pappa håller leja


Jag i mammas kök

ZELMA sötnos

sicken kväll

i går var den perfekta kvällen att börja sin semester på. Jag var och köpte Thaimat och tjejerna kom hit och vi hade det jätte mysigt. Gick ut och träffade David och hans vän. Sen gick jag och Patricia vidare och kom till peecock som var riktigt najs.








lugnt och skönt!

Nu har man landat lite på sin semester och jag har bara tagit det lugnt och umgås med familjen min.
I söndags kom jag och Krille hem ganska sent och det hände inte så mycket. Måndag så var vi hos farmor och fick mat sen åkte vi till Lina och Henke kollade film. Ice age 3, den var skit dålig. Sen på tisdag så fick Krille åka hem för att jobba:( jag och Syrran med familj åkte till kosta boda som blev en sån stor besvikelse för det fanns ingenting. Åkte hem tomhänt.
Sen när vi kom hem till mamma så grillade vi och sprang en löprunda. Sen gick jag med mamma och dem på  kvällen igen.
Är så harmoniskt och lugnt här och promenera är helt underbart med sina nära och kära. Onsdag så solade jag lite granna och löste korsord.sen åt vi en så sjukt god lunch hos mormor med blåbärspaj. Åkte in till stan en jätte snabbis med pappa. Det var roligt att träffa honom.Man saknar dem så när man inte är med dem. Men han är upptagen med mycket min gamla far..Något ärftligt?






Nu har jag semester ocg tjejerna kommer hit...

Kvällen kommer att börja här hos mig och käka thaimat..sen dricka lite vin sen ska jag möta upp davve och dricka lite vin med han och hans vänner..

Längtar till första glaset...

vad ska ni göra vänner




Min snygga skinnjacka! Love

Sista passet!

Nu ska jag till jobbet..Känns ganska skönt att åka då.
Jag har shoppat loss idag med. Vill vara fin på min semester men nu får det nog räcka.
Ni ska få se vad jag köpt.Slutar vid 14 i morgon. Tror jag sksa köpa lite godis innan jobbet och gotta mig i kväll.
I morgon ska vi ha en mys kväll med vin och mat och kanske spela spel. Blir nog lungt då alla ska jobba söndag, men det kan bli jätte trevligt. Ska bli roligt. Är en gammal kill kompis till mig som heter david så det ska med bli kul att träffa honom, det var ett tag sen.

JA! JAg hittade den..

i dag var jag i stan ocj klippte mig och färgade håret.
Sen gick jag och krille på stan och jag ville hitta en bikerjacka svart.
Gick och letade överallt och hittade en på lindex för 1200 men ingen i min stolek. Sen sa krille vi går in på ZAra och där hängde den och den kostade bara 600 sen kom jag på att jag hade presentkort på 200 så det var helt perfekt..
Jag blev så glad för att jag hittade den..Sen har jag beställt lite från hm också ...


en klänning från hm, skor även med från hm sen min fina jacka från zara.

Beställt lite mer från hm som kommer snart hoppas jag

försov mig

i dag försov jag mig. det händer väldigt sällan (aldrig).
Jag vet inte vad som hände i morse. Hand ställt den ganska tidigt för jag skulle ut och gå men när den ringde så måste jag stängt av mobilen. Hoppade upp ur sängen och stressande gaska mycket. Kommer få en hjärtattack snart så som jag stressar. Dem fick säga till mig på jobbet att lugna ner mig i går.
I dag är jag hos A på dagen sen ska jag till macken och jobba till 23. Sen är det ganska lugnt till lördag. Jobbar som en normal människa.

Jag ska köpa ett par skor på nelly nu som är såå snygga!

TAck och hej leverpastej

utmattad

Usch jag kommer aldrig att jobba så här mycket igen..det är verkligen inte bra. Jag är ingen bra vän, ingen bra sambo och ingen bra flickvän. Nu tar jag bara orken till att hålla ut till semstern. Jag får vissligen skylla mig själv.
Jag vet inte om jag har skrivit att jag kommit in på högskolan. Det är en utbildning som kostekonom, vet faktiskt inte om det kan vara något för mig men känner att det är värt ett försök. Ska bli jätte roligt att plugga. Både jag och Krille blir fattiga studenter. Hur ska detta gå? Vi får hoppas på det bästa. Krille har ju jobb nu med så då får vi in lite mer extra pengar.
I dag kom jag knappt upp ur sängen jag var så trött, men jag hade stängning i går så somnade sent. Samma procedur i morgon igen. Upp tidigt till A sen vi 16 macken...Snart kommer mer rolig uppdatering när jag är ledig. Kan inte vara kul och höra en negativ männsikas bekymmer.

Lördag kväll

Jag gick till jobbet väldigt tidigt och gjorde det jag skulle göra. Sen hem och Kristian hade lagat mat till mig.
Sen sov jag en liten stunf för jag var helt slut efter veckan. Känner mig väldigt sliten nu efter allt jobb. Men nu är det knappt en vecka kvar och det kan jag känna att jag överlever, men jag gör nog aldrig om detta igen.
Men efter sovpause så gjorde jag och krille i ordning oss och drack lite innan festen. Sen fick vi skjuts av K kusin. Vi var för lata för att ta bussen hela vägen dit. Kom till festen och hade det jätte tervligt, men drog för att käka vid 1 tiden och hemma vid 3 sov till 12.30 i dag. Helt underbart. Inte så mycket vin så jag mår så bra i dag. Ska ju snart till jobbet och jobba stängning.






Aloma men sin vän.


Patricia som jag lärt känna.



tjoo

Sitter och väntar på att klockan ska slå 8. I dag fyller alex år så jag ska köpa med mig en tårta till jobbet. Roligt..
Macken väntar efter första jobbet..börja känna mig lite utsliten nu, lite irriterad på min sambo som bara sover hela tiden.
Ha en bra dag

en dag mindre

Veckan bara springer i väg..I helgen fest hos en kompis. Ska bli jätte roligt!
Nu ska jag ut och springa innan jobbet...Ätit som en häst! Inte bra allså. Måste skärpa mig.

Helgen!

I fredags så jobbade jag sen åkte jag och köpte räkor och lax i fiskebutiken.
Det var jätte gott. När krille kom hade jag gjort räkmackor.
Lördag så jobbade jag hela dagen sen kom Lina och Marie till mig och vi hade en helt fantastisk kväll med rose och härligt fruktfat och brie ost. Söndagen var till för sömn sen jobb på kvällen.
I dag började jag jobba p mitt vanliga jobb och det gick jätte bra. När jag kom hem nu så stack Krille till jobbet så vi sa bara hej till varandra.











Ännu en dag på jobbet!

I dag fick jag gå upp jätte tidigt,redan kl 5. Skulle ha öppning.
Allt gick bra och jag kom hem vid 13.30 tiden. Ganska skönt.
La mig för jag var så trött och sov till 17. Inte direkt jätte bra, men jätte skönt. Få se om jag kan somna i kväll.
det har regnat hela dagen och Krille har åkt till jobbet. Det gick bra för honom i går och nu kör han på.
På Lördag ska vi tydligen jobba ihop i allafall. Skönt när det blir så. Då hinner vi ses.
Jag funderar på att sticka i väg till gymmet nu har jag ingen bil, så jag får gå i regnet. Kanske tar en promenad i stället blir ju blöt i vilket fall som helst. Känner att det kommer bli en seg kväll ensam, men orkar inte göra nåt då det är tidigt i morgon också. Nu ska jag planera vad jag ska göra.

PUSS

En ledig dag!

I dag var det en ledig dag. Passade på att åka och shoppa lite. Hittade lite söta saker. Sen åkte jag hem och la mig för att vila, ska ju köra på med jobb nu i 15 dagar i streck. Jag känner kanske inte att det är så roligt med det kommer säkert gå bra med en posetiv inställning. Jag längtar till semester och träffa mina vänner och familj. Ska bli roligt och se Leja och Emil.
Krille är på mitt/hans jobb i dag för första gången. Ska snart åka och hämta honom.
Hoppas allt gått bra för honom.  I morgon ska jag jobba tidigt och krille kvällen så vi syns ju knappt nånting denna veckan.

Ha det så fint!
 KRAM KRAM

Nu har jag kommit förbi 70 strecket!

I dag ställde jag mig på vågen och gissa vad jag har lyckats ta mig förbi 70 strecket och försöker komma neråt.
Jag har nog inte sagt att jag kör en ren kur nu igen ( sen i fredags). Inga problem denna gång heller (än så länge) Förutom att Krille står och lagar mat uti köket och det luktar jätte gott blir väldigt sugen.
Jobbat hela helgen och måndag tisdag. Kristian har fått jobb på samma mack som mig nu och han börjar i morgon. Vissligen får vi inte jobba ihop (förstår inte varför) men det finns säkert en anledning. Så det är ju jätte bra!
Nu är del vila som gäller och jobb tor,fre,lör,sön,mån,tis ons,tor,fre,lör SEN SEMESTER!!!

Pöss

ny dag nya tag!

Här kommer lite bilder från förra veckan!
mamma och dem var på besök!






Här kommer lite bilder från i lördags kväll då jag och krille tävlade i minigolf som blev lika. Kollade på bio efteråt.
Världens hemskaste bild!!!!


I dag ser jag ut så här och ska sticka till jobbet. Min nya tröja 99 kr på rea. Jag tycker den var jätte söt.
Ha en jätte bra dag!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!