Nu läggs golvet in i köket:) det är lite k...

img_3949 (MMS)

Nu läggs golvet in i köket:) det är lite klurigt men vi hoppas det går bra:) efter golvet så är allt färdigt:) och det blir en riktigt total makeover på lägenheten. Den kommer bli super fin och jag känner mig redan så glad över resultatet.


Utsikten från mitt fönster. Idag har vi må...

img_3946 (MMS)

Utsikten från mitt fönster. Idag har vi målat alla rum klart och i morgon blir det tapeter och lägga golv sen klart:) pappa, Linus och farfar är väldigt effektiva:) sen har jag en dag på onsdag då allt ska packas klart för på torsdag sover vi i den nya lägenheten. Loo kommer och hjälper mig:) hur underbart är inte hon då:) bäst! Sen är det bara att köra fullt ös. Sen plugg hela nästa vecka. Jag är stressad!!


Nu sätter vi snart i gång och gör en make ...

img_3912 (MMS)

Nu sätter vi snart i gång och gör en make over på den nya lägenheten. Tapeten till vänster ska vara i sovrummet och den till höger i vardagsrummet. Får nycklarna på måndag klockan 8. Var och valde en ny tapet till köket och färg som vi ska måla med. Hittade inga tapeter som skulle matchat med dessa två. Kommer uppdatera nästa vecka så ni kan se hur resultatet blir. God jul på er alla


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!