Budapest resan

Ursäkta min svenska in detta inlägg skrev detta på 7 min:)

Tisdag
Landade i härliga soliga Budapest runt 16 tiden och åkte hem till Krilles farmor.
Fick härlig Ungern mat (Den bästa). Sen kom resten av K släkt och vi hade en familje middag.
La oss tidigt för att vara fullt laddade inför onsdagen.


Onsdag:
Hela dagen var vi på Ramada som är ett jätte stort bad palats lite utanför Ungern. Där var vi med Kristians pappa. Det kostade runt 350 kr för oss 3 men det var sjukt roliga saker att åka så det kan jag rekommendera.
Åt lunch där och sen åkte vi hem till farmor och åt middag.






På kvällen åkte vi till Kristians barndomskompis Parko och hans tjej Sofie.
Drack vin och hade det väldigt mysigt.



Torsdag
Åkte vi till Margit ziget som är en ö i donau floden i mellan buda och pest sidorna nära centrum. Där finns det också ett badpalats och vi var där och solade badade och åt hela dagen. På kvällen innan shopping center Mammut stänge sprang vi dit och shoppade 2 linnen på rea för 300 kr. roligt att shoppa i affärer som inte finns i Sverige. Kvällen var lugnt med tidig läggning.


Fredag
Bokat tid hos Kristians kompis tandläkarklinink och fick våra tänder fixade för ett mycket mycket bra pris. (tjänade in våra flygbiljetter på att gå till honom kan jag säga) Så åker ni till Ungern GÅ TILL TANDLÄKAREN, mycket billigt. Sen var det shopping för hela slanten på det största shoppingcenter i Europa tror jag det är Wester.
Hittade faktiskt lite i en jätte billig affär. Men det är det ju ingen som vet här i Sverige vad det är för något:) Väl hemma helt slut efter dagen var det dags att slira om till partystassen och sticka till K vän och förfesta. Hade sjukt kul sen var det utgång i centrum och JA alkoholen är sjukt billig och INGET inträde!!!
Kom hem vid 3-4 tiden och sov sött hela dagen.

Det nya linnen jag köpte



Hemsk bild på mig


Kiss kiss

Lördag
Efter många timmars vila stack vi till den stora shopping gatan i Budapest. Och vi gick till Tommy Hilfiger och fyndade en sjukt snygg jacka till mig och massa annat på Zara.
Gick på stan till 20 och hemma kollade vi på en lite för snuskig film för att ses med farmor (som vi gjorde och det blev lite pinsamt då och då) sedan läggdags och sova gott.

Söndag
Då var det släktgrillning hos Kristians Faster och det var såååå gott och mysigt. Dem är så otroligt snälla fast jag inte kan ha ett normalt samtal med dem( kan ju tyvärr inte språket rikitg än då)
Men hemma på kvällen och kollade på en till film med farmor och åt chips och choklad ( JA JAG BLEV FET)


SUN SUN

Farmor och Kristian

Faster

MEE!

Måndag
Ni kommer inte tro mig men vi åkte till yttligare ett shopping center i BUdapest kallas Arena plaza.
Shoppade loss med våra sista pengar ( SJUKT mycket shopping center i Budapest vill jag lova)
Sen hem till farmor och umgicks lite och sedan vidare till K vän för en middag och film.

Tisdag
Flyget hem!


Bullbak men inte till mig. I morgon åker v...

img_4661 (MMS)

Bullbak men inte till mig. I morgon åker vi till Budapest och alltid lika svårt med presenter. Men i år gjorde vi en liten svensk låda till farmor och faster. Svensk choklad, svenskt godis och kanelbullar Hoppas dem blir glada:) även lite ljus och bodylotation fick åka med:)


Bild regn


min arbetskollega Aloma som hade en extra biljett över till mig


Laddade innan loppet vill jag lova!! YEEEE


Det var live spel och massa människor



Sista 1 km kvar här..Då var man uppe i puls vill jag lova

Nästa år kör vi igen och då vill jag att många av mina vänner ska köra också:)


Jag är så sjukt nöjd:)  Innan loppet så...

img_8783 (MMS)

Jag är så sjukt nöjd:)  Innan loppet så var jag jätte nervös och pirrig. Som ni ser så tog jag det ganska lugnt i början och ökade upp ganska bra i slutet. Sprang på 1 h nästa exakt. Nu ska jag sova och vara jäkligt nöjd med mig själv:) puss på er


Nu är vi på g... Heja heja Jessica. Kom in...

img_1023 (MMS)

Nu är vi på g... Heja heja Jessica. Kom in och titta på mig!!


I dag tryckte jag i mig massa kräftor och...

I dag tryckte jag i mig massa kräftor och efterrätt. Ni vet sådana cocostoppar tydligen 104 kcal 1 en sådan så jag åt 3 haha 312 kcal på en gång man blir ju knäpp på att räkna och jämföra. 312 kcal är typ en promenad på 3-4 km?? men skit i det man måste få leva och äta skit i bland och i dag hade vi ju faktisk en liten kräftskiva. I morgon efter loppet så funderar vi på att dra ut och dricka en öl eller två. Håll er uppdaterade på morgondagens midnattslopp;) sov gott puss finisar


Ligger på jobbet och ska sova strax. I mor...

img_6066 (MMS)

Ligger på jobbet och ska sova strax. I morgon ska vi bränna sjukt många kcal samtidigt som vi har skit kul. Ni kämpar väl? Insåg att det var -1 kg på vågen i morse. Jag hejar på mig själv och er som är på:) skriv gärna ni är ju ett  tal som läser:)


Midnattsloppet! Herregud vad har jag gjort...

img_3682 (MMS)

Midnattsloppet! Herregud vad har jag gjort? En vän till mig hade en biljett till loppet i morgon och jag bestämde mig för att ta den. Så i morgon springer jag på Gbg gator;) kom och heja på mig! Kram på er


Springa är på schemat. Jag är laddad, vill...

img_3680 (MMS)

Springa är på schemat. Jag är laddad, vill tappa 7-8 kg nu på 6 månader. Se om jag orkar hålla ut så länge. Har tidigare kört den lätta vägen med Cambridge kuren. Den har funkat och jag har tappat i vikt och ja lyckats hålla den bra (med några kg upp). Tycker det är lätt att köra diet och förlora vikten snabbt, men nu vill jag verkligen bli fit och jag älskar att träna och man får ju inte göra den när man kör på diet och sen så vet man ju inte hälsorisker för en diet?. Läste carolina Gynnings blogg (Sjukt bra dessutom)Hon är börjar bli riktigt fit och hon har skippat detta med svält och kör sten hård träning istället.Hon skriver det att desto äldre man blir desto mer slapp blir huden och hänger (mage,bröst Ja you name it) man vill då ha musklerna och spänstigheten och MÅ BRA framför allt! . Så nu ska jag träna löpning, kört det nu under sommaren (förutom när jag inte varit bortrest och ätit skit)men när hösten börjar ta fart blir det gymmet och massa nya roliga pass att gå på. Jag tränar på sportlife och det gillar jag jätte mycket. Ha det bra nu OCH UT OCH RÖR PÅ DIG, MAN MÅR SÅ BRA EFTERÅT!!


Det är inte sant. Här ligger jag och klock...

img_6281 (MMS)

Det är inte sant. Här ligger jag och klockan är 12.24. Kristian är i köket och slänger ihop frukosten. Till mitt försvar så var vi uppe till klockan 3 i natt. I dag ska jag städa och börja små packa inför resan till Budapest.


Bilden kom inte med

img_4044 (MMS)

Bilden kom inte med


At My place Jag har bytt tyget i vardag...

img_4376 (MMS)

At My place Jag har bytt tyget i vardagsrummet mot lite mer romantisk stil. Rosorna fick jag faktiskt av min Kristian efter att jag kom hem från Portugal. De mesta är faktiskt inköpt från hemtex. Den vita långa bänken har jag målat om från ek till vitt och lagt mina böcker och kristians böcker för att få en hemtrevlig känsla:) tyvärr är man ju student och hade mer än gärna velat göra mer saker men man får ta lite i taget.


Min mobil blogg funkar:) hur bra som helst...

Min mobil blogg funkar:) hur bra som helst. Då kommer jag skriva en massa här:)


Världens finaste:) detta halsband köpte ja...

img_2698 (MMS)

Världens finaste:) detta halsband köpte jag till min systerdotter/guddotter för 1/2 år sedan. Det är en ängel för hon är ju en.  Idag ska jag se om jag kan hitta en ny sporttopp för min skaver? Vet inte vad det beror på. Vad ska ni göra i dag? Kram


Ensam

Usch vad tråkigt det är att vara ensam.
Idag har jag fixat anmälan till handels högskolan. Jag ska i väg till Ungern nästa vecka och kan inte skriva in mig. Skickade in ett mail och dem gav mig besked direkt att dem skulle fixa detta.
I dag har jag inte gjort alls mycket, tycker det är lite tråkigt att vara ledig nu, jag vill börja skola:) LÄngtra faktiskt..Fråga inte mig om 2 månader om jag är lika förväntans full över skolan.

Jag har faktiskt plockat iordning min balkong för vet du vad HÖSTEN ÄR HÄR!
Kändes i hjärtat vill jag lova. Där har vi haft många mysiga sommarkvällar.

I eftermiddags körde vi på löpning, men jag var lite trött i benen i dag så jag sprang bara 5 km.
Min plan för den närmsta framtiden är att tappa ca 7 kg i vikt till Januari det är ca 1 kg i månaden..Det är inte så mycket insåg jag:) det ska jag nog fixa. Är ni några mer med på detta? ska vi kämpa tillsammans?

Syrran, Julia och jag är sugan på Gbgvarvet nästa år..2,1 mil jisses vad har jag gett mig in på!

Ha en bra tisdag puss


The summer that have pasted part one

Some picture over the summer



The swedish tradition Called Midsummer evning

Midsommar men Min syster till vänster, Nicolina och jag

The traditionell food, herring freshpotato with dill, and cream.


Alote of people have wreath (Flower in their hair)


Me in my new dress from Grecce

This we are dancing around. My friend sad that the history says it represent a penis.
It's stands for fertilization but i'm not sure:)


In Gothenburg, the first swim in the sea

Eating by the sea is the best

My sister,her child Leja and my mother was here. Miss them

So beutiful


Kulturkalaset och Halmstad

I tisdags så stack vi ner till kalaset jag och baby, lyssnade på en artist och försökte hitta Ungersk Langos men icke sa nicke hittade ingenstans (kristian var verkligen jätte sugen).
I helgen begav vi oss till Halmstad med min barndomsvän (får väl börja kalla det så nu när man är över 25 och känt varnadra i 10 år snart) Marie och hennes Tim. Vi skulle bo i Tims föräldras stuga. När vi kom fram var det så mysigt och vi drack vin och hade det riktigt gott i värmen. På kvällen Grillade vi och solen sken hela kvällen.
på Lördagen så stack vi till stan och tittade lite, var en stor volleyboll turnering som vi joinade en kort stund. Stack sedan vidare och beslöt oss för att åka hem. Gick en promenad runt om och tittade på alla lyx stugor som låg vid havet. På kvällen blev det middag på en familje pizzeria och svaga toner av Roxett fick vi också njuta av.


I'm wating on the bus


Kristian


Listening to Jose on Götaplatsen

Picture: weekend in Halmstad

Just been eating on MAX and we are very happy.


the sun came and the wine tasted lovely


Maries dog Neo and I

My Lovely friend Marie and I

This was my outfit during the night

 


allt försvann:(

Hade skrivit värsta inlägget men datorn är skit så det försvann men då börjar jag väl om från början

Blogg semester slut:)

Nu hade jag tänk att börja skriva så gott det går innan skolan börjar.
Sommaren har ju varit helt toppen med resor lite varstans:)

Portugal var helt sjukt roligt med tjejerna och vi levde  verkligen som att det vore den sista dagen( mitt motto).
Det bästa var att surfa bland Portugalsvågor (sjukt svårt). Tog en liten spontan tripp med ett gäng för att surfa och det blev till den roligaste och jobbigaste dag jag varit med om:)
Sen blev det så klart lite turist tittande i Lissabon som Sintra och lite nere vid hamnen.
i Lissabon så kostade ölen 1 E och 1/2 liter mojitos 6E snacka om billig dricka. Det var ca 80% killarn och 20% tjejer så om man har dåligt självförtroende så ska man defentivit åka dit. Vissligen så tafsade dem rejält på en och man försökte förklara att svenska tjejer har en Freezon, dem såg lite konstigt när jag sa det och fortsatte att tafsa;..

ricardo som vi känner sedan tidigare. Han studerar i Lund. Han var våran peronliga guide i 2 dagar. Helt toppen snällt av honom:)


Vi åt Portugisiska kakor som är som en deg med vaniljkräm i. Julia älskar dem:)



träning 1 dag av 10. vad hände med demm andra dagarna?


Sintra och turistar

Ja det finns mängder med bilder på fejjan!

Puss och kram


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!