0,5 kg ner. Denna veckan har jag gått ner,...

img_4049 (MMS)

0,5 kg ner. Denna veckan har jag gått ner,lite allafall. Jag har inte mätt mig tror inte cm har minskat.


Lång dag med shopping och jobb

I dag åkte jag och K en liten tripp till Borås och myste:) Jag hittade en underbar jacka från märket only one.
Det är onlys märke men lite exklusivare och butikerna får bara in ett fåtal.
Men den hängde där lite speciell och lite Jessica. Jag blev kär direkt.
Denna är det och den sitter som ett smäck på mig:)




Efter borås blev det direkt till träningen, men usch löpningen blev bara 20 minuter och sen benträning. Sen jobbet och nu är det sovdags.
Får vi se hur vågen ser ut i morgon:) tror inte det är mycket neråt med jag kämpar på.

sov gott

Min nya tröja från Wera:) lite oversize, m...

img_4039 (MMS)

Min nya tröja från Wera:) lite oversize, men jag gillar den:) köpte en svart också. Dieten går bra lite jobbigt att träna nu men ska vända vecka 3 förhoppningsvis. Min mage är hur bra som helst och jag har inget sötsug alls. Känns inte som vågen har gjort nåt men vi mäter på tisdag. Kram på er


salsa kurs

i dag var det andra dagen på salsa kursen. Helt otroligt roligt, Tycker alla ska gå på en sån här kurs, Man blir så glad och nöjd med sig själv:)

Matväg har allt gått bra som vanligt,, Asså jag tycker detta känns för lätt för att det ska vara ett sätt att gå ner, som jag har märkt på bloggar så tar lite tid att köra. Men om man inte har tappat nåt på 4 månader så är det väl inte riktigt en diet för mig för det är ju poängen med detta.
 
Ingen träning i dag för mig. Bara promenad 50 min.
Jag tränar 5 ggr i veckan nu och sla försöka hålla minst 3-5 ggr i veckan om jag ska ta mig runt det där varvet. Så bra pepp grej om man tappar suget på att träna. Anmäl dig till en tävling! jag lovar det är peppande och man tänker inte så mycket på att tappa vikt.

tror det är tjejmilen snart det är perfekt att köra.

Ha en mysig kväll Puss

Favorite rätten! Denna underbara rätt har ...

img_4032 (MMS)

Favorite rätten! Denna underbara rätt har jag hittat på. Det är räkor, bacon, champinjoner, vitlök, ingefära och salt och peppar med bara grädde. Krille tar med ris till och jag kör soppvariant med ost på sidan om:) laga denna lova världens godaste jag lovar!


1 kg minus första veckan -3 cm midja 72cm ...

img_2559 (MMS)

1 kg minus första veckan -3 cm midja 72cm 15/2 -3 cm mage 92 cm 15/2 -3,5 cm lår  61,5 Cm 15/2  Det ju i alla fall neråt:)


Första vecka -1kg Midja -3cm

img_4030 (MMS)

Första vecka -1kg Midja -3cm


Vad irriterande av mig!

I helgen var vi bortbjudna på middag! Fina Andrea hade gjort kött till mig, men så typiskt av mig åt jag beasåsen. Det tänker man att det är ju lugnt lixsom BEASÅS=FETT men ack så fel det var. Så nu sitter jag och är sjukt irriterad asså fy vad dåligt gjort av mig. Det värsta är att det var 57 gram på 100 gram  57GRAM!!! JAG FÅR ÄTA MAX 5 GRAM PÅ 100 GRAM!!! Där avbröts min ketos abrupt. Så härmed ska man alltid kolla allt när man är bortbjuden. Jag som hade skött mig sjukt bra hela veckan och så lägger man kolhydrater på något så här onödigt som BEA sås! NE fy knorr fy allså!

I morgon ska jag mäta mig och se om det har hänt något, men som jag har kollat på bloggar så tar det mer än 1 vecka och eftersom jag avbröt ketonen nu så är det typ som att börja om från börjar!

Men men sånt är livet ny vecka nya tag..Bra att veta ändå varför det kanske inte händer nåt!

P&K


Asså nu blev det ett inlägg till. Fick ett...

img_7424 (MMS)

Asså nu blev det ett inlägg till. Fick ett par skor av Kristian. Det bästa är att jag hittade dem på hästavdelningen i affären XXL vildmark i sisjön.Hör och hämpna 350 kr i äkta skinn! Hur kan det vara så billigt:) skit snygga är dem också. Nu har jag lagat världens godaste mat. En sopp/sås med räkor, bacon, champinjoner, broccoli, vitlök och grädde. Mums!!


Nu skäms

img_0281 (MMS)

Nu skäms


Dessa godingar köpte jag i dag och dem ska...

img_4027 (MMS)

Dessa godingar köpte jag i dag och dem ska ta mig 2,1 mil runt Gbg i maj. Blev en väldig snabbis till Frölunda torg innan dem stängde.


I dag blir det lchf pannkakor:) detta verk...

img_4025 (MMS)

I dag blir det lchf pannkakor:) detta verkar väl inte så svårt? Snart en vecka har gått och inga större symtomer, Lite trött bara  men ska tydligen försvinna.


Shit vad gott! Och bra fett här med! Börja...

img_4024 (MMS)

Shit vad gott! Och bra fett här med! Började känna hur ådrerna började täppas igen och behövde lite fleromättat fett. Det är hur lugnt som helst än så länge, men klart en klyftpotatis hade inte suttit fel.


K

K


Dag 2 & 3 med lchf. Det är faktiskt inget ...

Dag 2 & 3 med lchf. Det är faktiskt inget jobbigt alls dessa dagar tycker att man är mätt hela tiden och inte äter så mycket. Började på salsa i går med tjejerna och det var så roligt. Sen gick jag och K på bio. Såg love and other drugs! Jag grät massvis och jag tyckte den var jätte fin. Nu skola och studiebesök.


Min första dag med LCHF Maten ser ju inte ...

img_4020 (MMS)

Min första dag med LCHF Maten ser ju inte wow ut men det var gott. Om 2'dagar till går jag in i ketos och då tar kroppen från fettet. Mina mått dag 1.allt i cm Vikt: 72,5  Mage: 95 midja: 75 Lår: 64 Nu kör vi!


LCHF ska man testa? Jag funderar på att kö...

LCHF ska man testa? Jag funderar på att köra LCHF ett tag för att se om man kan gå ner i vikt! Asså jag har verkligen inget tålamod för en långtids viktnedgång och jag vill verkligen träna. Så funderar i morgon på att köra lchf fullt ut? Jag vet enligt min proffsiga sida att det inte är okej men nu är jag privat och jag ska nog köra det ca 4 veckor i morgon och se. jag tar mått och vikt på mig vi får se! Hoppas ni kan stödja mitt beslut :)


Nu är vår diskmaskin fixad:) vilken härlig...

img_4017 (MMS)

Nu är vår diskmaskin fixad:) vilken härlig människa! Allt är möjligt det var det jag sa


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!