Usch

Asså nu har jag inte tränat på hur länge som helst. I dag kände jag mig helt förstörd. Ska bli så skönt att gå tillbaka till vardagen. I morgon body combat och då kör vi all in


God jul

Önskar er alla god jul


Julhelg

Nu är jag på väg till mina tjejer i Jkpg. Ska bli så kul,i kväll kör vi mat och vin kväll och massa skratt. Längtar


Upptagen

Blir en bra uppdatering i morgon för trött för allt:) men kör på ni


I just want you svett

Helgen bjöd på mys men Kristian och i lördags var vi på Liseberg och sen åt vi massa mat hemma hos Kristians Familj. söndag blev alla julklappar klara och därmed helgen slut. Ingen träning lördag eller söndag men ingen fara då jag tränade 4 ggr denna vecka.

Denna arm ska bli så jäkla snygg till sommaren 2012 !!! Era med eller


Zumba

Nu kör det roligaste passet på hela veckan! Det finns Zumba och så finns det Zumba. Känslan är obeskrivlig och kroppen är på gång! Shoo hoooo nu kör vi


Jag vann igen

I dag lottade dem ut en goodiebag på passet:) Gissa vem som vann? Mee! Jag har värsta flow nu härligt. Körde ett grym pass Sats energy helt slut. Hur går det med motivationen? Min är inte topp men den är bra. Jag är så stolt och nöjd hur min kropp börjar att se ut. Men med slit och möda och massa roligt så har jag lyckats kan man säga.


Julmysigt i tisdags.

Det var så mysigt med alla mina vänner samlade. Här är jag och Niklas:) han är singel och världens bästa kille tjejer;) sen har vi Jossan Matilda och min världens bästa kille Kristian. Älskar att ha mys. Jag åt ihjäl mig och cheescaken var toppklass


Lucia mys

I dag har jag gjort pepparkaks cheescake:) vi ska ha lucia mys med mina närmsta i kväll. Alla kommer ha med sig lite mat var. Senare i eftermiddag blir det bodycombat så gott är det.


Skänk pengar

I dag skänkte jag 50 kr till röda korset. Gör du det med!


Mått

Hej fått frågan om mått här kommer dem:) lycka till tjejen, kommer gå super.

Dag 1 från första början februari 2011
Midja 75 cm
Mage 95 cm
Lår 64 cm

I augusti 2011
Midja 70 cm
Mage 85-86 cm
Lår 56 cm

I dag december 2011
Midja 68 cm -5cm totalt -10cm
Mage 79 cm -9cm totalt -16cm
Lår 56 cm -0cm totalt-8cm


Måndag

I dag är det måndag och äntligen ska jag gå på ett Zumba pass med en sådan duktig tjej. Helgen har jag varit i Sthlm. Då har det blivit skit mat, men verkligen försökt tänka på att äta något vettigt. I Fredags åkte jag till Sthlm med jobbet och vi hade det super kul. I lördags var jag ledig och passade på att träffa min vän Aida. Hon har ett hjärta av guld och hon är en av dem finaste tjejer jag känner:). Sen hem på söndagen och somnade direkt i soffan.


Konstigt

Jag tappat KG efter KG nu och vågen ligger på 65,4 jag fattar inte varför. Jag har tappat 10 kg nästa den februari. Mätte mig också då jag inte tänkt på det innan och jag hade minskat 3 cm i midjan? Jag äter inte super bra unnar lite gott i bland. Det jag har ändrat är att jag äter frukt som mellanmål kan det vara det? Minskat träning har jag gjort också till 3-4 ggr i vecka. Är i mitt bästa form just nu. Satsa till sommaren 2012 ska bli härligt. Kanske har släppt nu och äntligen så fattar inte kroppen vad jag vill det är oftast då den gör som man vill.

Kör osminkat i dag till skola. Ska ha samtal om min praktik och hoppas på ett gott betyg:)


App på mobilen

Hallå kommit en app nu så jag behöver inte uppdatera via mms längre hit. I dag var jag på en Zumba klass men det var inte så kul. Tog en lång promenad hem för att stilla all energi. I morgon ska jag köra tufft.

Jag har inte mätt mig just nu men tror jag minskat några cm här och där. Tycker det är svårt att ta mått på sig då det blir olika ställen och man drar åt olika hårt med det där bandet;)

Kör inte LCHF längre heller då min mage inte fixade det andra ggr. Jag tycker det är jätte viktigt att inte barn eller växande personer äter enligt LCHF. Är emot det faktiskt! Jag använder endast denna kost för att tappa kg men tror långsiktigt att träning och rätt kost utan chips, godis, och kakor kommer man långt med. Gärna bekvämt med LCHF då du får äta massa gott, men det går bra för mig utan just nu också. Viktigt att man hittar sin grej och inte vad alla andra gör. Viktigt att man inte smittar ner sina barn med kosten och dem slutar äta carbs. Varit en sådan tendens i skolorna då små barn inte tar pasta längre och bara protein för det gör mamma! BIG NO NO.

Här är 2 bilder från förr


Då var det dags för nya bilder NOVEMBER

Hej hej igen!

Nu är det dags för före och NU bilder
NU


OKT


NU


OKT




Kvällen till ära så bjuder jag på en bild ...

img_6701 (MMS)

Kvällen till ära så bjuder jag på en bild från Karlsson i Jkpg:) syrran och jag. Ser ut som jag försöker stänga igen hennes skjorta. Jag tror jag gått ner i vikt helt chockad faktiskt då jag ätit pizza och druckit massa vin? Hm vad hände liksom? Ska nog inte säga hej än vi får se framåt i veckan. Nu blir det hemmagjorda Burger:) mums det bästa jag vet! Glömde krydda dem också fick göra en provisorisk efterkryddning:)


Hej svejs

Jag har bara varit i skolan i dag och lyssnat på alla mina vänners redovisning av praktiken. Många har haft det toppen och vissa har haft det så speciellt. Jag älskade min praktik som var hos en kostchef i Gbg. Det är så duktiga personer som jobbar med kosten i skola/förskola och äldreomsorgen. Ni som inte vet så läser jag till kostekonom med inritkning mot ledaskap och är klar till sommaren, Hoppas hoppas man får ett bra jobb:) Sen har jag även ett jobb som Personlig assistens fast det räknas knappt som jobb för det är mer som att hälsa på en vän:) Vad sysslar ni med som läser min blogg?

I helgen var vi hos min Syster:) köpte en ...

img_7648 (MMS)

I helgen var vi hos min Syster:) köpte en ny topp till kvällen. Jag var fin tyckte jag och vi hade jätte kul och käkade god mat. Ingen träning alls sen i torsdags :( men det blir det i vecka.


I kväll var det fest och på dagen var det ...

img_6215 (MMS)

I kväll var det fest och på dagen var det dop:) vi hade toppen kul i kväll och dopet var så fint. Vd har ni gjort i kväll


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!