helgen!

Hm inte så värst mycket att rappotera!
Var på stan i går (fredag) med Kristian. Köpte byxor till honom, Chinos jätte snygga, men gud vad han har beslut ångest:)
Han kan stå i ett provrum och vända och vrida sig hundra ggr innan det klickar. Men på sätt och vis kanske de är bra, blir inget impuls köp då. sen stack jag till jobbet. Sen jobbar jag till söndag morgon.
Söndag måste jag plugga matte:( Usch jag gjorde nåt busigt i fredags, jag gick inte på min lektion. så nu kommer de bli jobbigt på detta kapitel:( men men! de går bra.
I morgon ska jag träna mitt eftterlängtade bodystep. just det måste boka soltid. Sen matte plugg!
Saknar mamma och syster idag:( Dem går på stan idag jag vill med:(
Saknar saknar saknar:(

:)

Hej alla!
I måndags hände det inte mycket i mitt liv, jobb och träning.
Tisdag så tog jag ledigt från mitt jobb för jag låg efter med matten så jätt emycket. De är sjukt mycket sidor man ska läsa på en vecka och min vecka är helt fullt med annat att göra. Har lixsom ingen tid ( lite lat också).
Sen vid 16 började jag på mitt jobb för första gången och de var så roligt. Jätte härliga tjejer som jobbade där och dem var jätte duktiga med att lära ut. Sen så var de bara attt knalla hem och lägga sig.
Onsdag samma sak som måndag jobb och hem sen träning. Orkar inte sätta mig med matte nu kl 22.00.
Jag får ta igen allt detta i helgen,(PUST) Jag pallar inte.. de är lika mycket  nästa vecka som de har varit denna veckan i boken.
De är linjära funktioner jag håller på med nu, nästa vecka olinjära funktioner. Låter de roligt? Ne men de är helt okej när man kan och inte fastna och de gjorde jag och hade inte min räddare i nöden hemma så jag struntade i de. Inget tålamod när det gäller mig.
Ha nu ska man tänka på när man vill ha semester..Herregud tror jag kommer får jobba på den ändå!

Kristian söker för fullt efter sommar jobb, men han har inte fått tag i något ännu.

Ha det fint puss


längtar!

Vad jag längtar till våren/sommaren. Jag gillar våren mest för då kan man dölja alla skavanker man har med koftor och leggings.  Sommaren ska man visa upp allt man har utan kläder. HAHA pratatde med  Aida hon berättade de att vinter/vår kan man dölja allt sånt där man inte vill visa upp. Allså framföra de som är vackert, men hur lätt är de på sommaren när man ska springa runt i bikini och strandklänning. Hon är så söt min Aida:)

Snart fyller jag år och kristian också:) Jag vill ha en liten fest..Ska nog bjuda släkten ( blir nog inte så liten då) och Kristians släkt. De har aldrig träffas och vi har varit tillsammans i snart 4 år kanske är dags?. Är inte så enkelt när folk bor på olika ställen. Får ha en för mamma och Kristians mammas släkt och en för pappa och Kristians pappas släkt. Pust vad skönt om man kunde ta allt på en gång, men så är livet. Tiden går så fort känns som jag och Kristian varit tillsammans i 2 år. Får väl se om jag får en ring snart? Jag tänker då inte fria, de får han göra. Undra bara när:)?.(hoppas han läser detta).

Ha en HÄRLIG måndag och tänk denna dagen kommer aldrig mer igen!

ps: filmen i går var så där och den hette revoulutionary road. Var faktiskt ganska deppig och tråkig. Hände typ ingen genom hela filmen. Kristian tyckte den var dålig också!


Vilka är ni?

Här skrivier jag nästan varje dag och kollar statestik på besökare, Men vem är ni alla? Känner jag er eller har ni bara slinkat in på ett bananskal för att följa min blogg. Vet att alla kommer inte svara på detta, men snälla gör ert bästa. skriv om ni har en egen blogg som man kan följa, vem ni är och sånt roligt? Ha de så fint alla mina bloggisar

bortskämd liten prinsessa:)

Efter kalaset i går åkte jag. Kristian.Nathalie  och Fredrik och bowlade jag vann! de var så roligt...

Ja i dag så hade jag jätte svårt att gå upp ur sängen. Ställde klockan på 10 men snoozade till halv 11.
Upp frukost och de efterlängtade bodystep. Asså jag hade inte samma energi som förra veckan, men jag tror nog att de beror på att jag åt frukost så sent och man känner sig lite så där ni vet halvmätt. Ingen bra när man ska träna.
Kom hem och kristian den lilla prinsen lagade mat och jag bara sattemigoch degade. De blev potatisgratäng och snitzel men champinjoner och sallad. så himla gott ska hugga i mig de här strax. Kristians pappa ringde och frågade om vi ville ha köttsoppa som dem hade gjort och de tar  vi som förrätt:)
Sen matte plugg och Bio. Revolution road hoppas den är bra ha de så fint puss!

från kalaset i går


'
Kristians moster

'Kristians Alla mostrar


Kristian lagar mat till mig


Jätte gott!

Oförbered utgång!

Jag och Krille satt och hade det mysigt och jag var så seg i går kväll.
Men vi 21 så tog väl sockret i sig som jag hade vräkt i mig och jag blev sugen på att hänga med babsen.
Drog till Anna och satt hos henne sen gick vi ut. De var en grymt rolig kväll. KRille min pkutt kom ooch hämtade mig:) snällt! Åkte runt 5 i morse hem. Vaknade vid 12 och är hur pigg som helst. Jag är så glad att jag inte är den bakfulla personen som vissa andra;) Men nu är det snart dags för Kalas hon kristians kusin. Bara att slänga på sig party kläderna...
puss

Torsdag!

Dagen började bestämt med matte. De är ganska kul! JAg fattar de ju HAHA!!
Sen gick jag och käkade lunch med gummorna mia och ida! Orientalisk mat.. De var jätte mysigt.
Vi bestämde födelsedagsfest för mig den 11 mars. Får ha lite middags bjudning. Hoppas man få present;)
Sen stack jag till jobbet och gjorde semlor. Den blev goda och jag åt chokladpudding. Fy det var inte bra.
Gjorde en till Karin  att ha på fredagen. Hoppas de satt fint gumman:) Sen åkte jag hem och sov.

Lånat bild av mia

Arbeta de ska man för de måste man!

Någon som såg debatt i kväll? Stackars människor på försäkringskassan:) HAHA! Hur många människor är nöjda med dem?
Sen finns de ju vissa som utnyttjar systemet! Men ska jag då som aldrig kanske kommer bli sjuk få lida för att vissa människor tycker de är jobbigt att jobba och blir sjuka och får mina skatteperngar; då är de bra att dem är hårda, men de känns som de sätter sig på de svagaste och låter dem starka få förtidspension eller längre sjukskrivning? Är de OKEJ?
Vem vill sitta hemma? Usch fy vilket tråkigt liv... man måste bli ännu mer sjuk av de? vi människor är inte gjorda för att vara stilla och  bli sjuka hela tiden. Vi ska jobba helst fysiskt för de är vi skapta till..Jag skulle aldrig vilja sitta hemma och vänta på att de ska hända nåt!?Tänk alla underbara arbetskollegor man får. Jag har världens bästa för det mesta. Man kan inte alltid tycka lika men man kan respektera vad andra tycker och de gör vi väldigt bra hos oss..
Ni är bäst tjejer!!!

Torsdag!

Hej!
Idag ska jag gå på matten. Sen ska jag käka lunch med Mia och Ida en snabbis innan jag sticker i väg till jobbet.
Härligt dag hoppas jag!

Vad tycker du om min nya frisyr? krullat håret...



min frukost


alla hjärtans dag present till krille

Jobb

Ville bara informera er att jag har ett extra jobb nu. Han ringde precis och berättade att jag fick jobbet och jag ska börja nästa vecka... Åhh så bra vad roligt! Skönt att få igen alla timmar och att jobba med något annat än vad man är van vid.
I dag ska jag plugga matte och träna i kväll. Puss

människor!

vad man blir påverkad av människor runt omkring sig. Mycket mer än vad man tror. Jag blir så less när folk är negativa och inte försöke göra nåt åt det för att göra de posetivt. De är så lätt att klaga på folk ( åh vad dålig hon/han är på de bla bla bla) Jag tycker att, om man känner att de inte är bra GÖR NÅT ÅT DE DÅ SJÄLVA!  Ingen kommer göra det åt dig och jag känner att man får ta bort rätten av klagadet om man inte gör nåt åt de. Borde finnas en lag för de. paragraf 2698; du får icke klaga om du själv inte har försökt att göra någonting åt de.

T.ex Du kommer hem varje dag och du får ingen kram/puss av din partner varför gå och klaga inombords på de? Gå och ge han/hon en kram/puss själv, både två kommer må så mycket bättre av de och bli mycket lyckligare av det och visst är det underbart att göra någon annan glad? Vilket lyckligt liv...

blir galen på allt klagade. Tjejer är värst också! Vi är fan aldrig nöjda. Är de för att vi tror att vi är bättre än alla andra eller att andra inte gör på samma sätt, på de sättet som är rätt ( så som man själv gör. som mamma allid gjort för hon gör ju aldrig fel!)?
Jag tror att alla är vi olika och är de nåt som inte känns bra så kan väl ingen annan lista ut det åt mig/dig? eller om du mår dåligt varför inte dela med dig av det så kanske de känns lättare att släppa på allt lite grann och att andra förstår den som mår dåligt . Man måste verkligen göra något åt sakerna själv för de är ingen annan som kommer att göra någonting för någon annan. Om man vill ha ett bättre liv så får man faktiskt göra de själv. Vi kommer aldrig få nåt av någon annan för att ens egna liv ska bli underbart, de är ju ingen annan som lever ens liv genom dig/mig de är bara du själv som kan göra de fantastiskt genom att ge och att få de du vill ha och det får man ordna själv tyvärr. Annars hade de varit skönt om andra hade fixat mitt liv fantastiskt! Så nu fick jag ut den tanken ur min själ.. Nu gäller de bara att fullfölja det:)


Madonna here I come

Nu var de fixat! Biljetter till Madonna konserten i sommar: på ullevi:) Shit vad galet att se henne.. Hon gör helt otroliga föreställningar.

Jag vill ju gå på beyonce också. Jag älskar hennes nya album! Hon är så grym och snygg.


Lyssna på hennes senaste Halo, Im lovin it

http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE

Måndag!

I dag var de jobbet. Hade väl en ganska dålig dag inte lika bra som alla andra, men de får man ta när dem kommer.
Kom hem och tog det lugnt  en stund sen stack vi och tränade. Det var discostep, lite annorlunda men de var kul.
Visst längtar man till våren. Jag är så shopping sugen igen. Lönen har hållt hela månaden än så länge och jag kan till och med spara skönt!
Jag har ätit min första halva semla i dag. Det var inte en vanlig utan brödet var som winerbröd och en klick vaniljsås och på toppen grädde och så klart madelmassa i botten. Den var sååå god. Gillar inte riktigt dem vanliga med brödet, men denna var så god. Har ju gjort mig förtjänt en så den satt fint.
Saknar min syster i dag. i bland hade man gärna viljat bo närmare dem man älskar, men sen har man ju hela sitt liv här. Tänk att få bo nära och åka hem och äta mat lite när man vill och bara hälsa på utan att det ska bli så stort att man måste åka runt hela jkpg för att träffa alla.
Fresten Alovera juicen är faktiskt ganska bra, Mycket bättre i magen. Ska ni testa köp tranbärsjuice,  inte gott men den bästa.
 Ne ni nu ska jag gosa ner mig i sängen!
Puss

Utmaning

1. Gå in i mappen mina bilder
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.
ja denna bilden fick jag i min mapp Julia kom på besök. En trevlig helg fast jag var ganska sjuk.
Här ska vi gå på stan.

Utmaningen ger jag till Lina, maria sen känner jag inga mer som bloggar.

Fin dag

I torsdag gick allt fint och jag hade en stressad dag. Fredag jobbade jag igen. Efter jobbet åkte jag och Kristian ut till hans kusin i Sjuntorp. När vi kom dit åt vi jätte god mat och kollade på Tv och satt och pratade hela kvällen. Jag och kristian var jätte trötta så vi la oss runt 23 tiden. Sov så gott.

Lördag: vaknade vi runt 10 tiden och åt frukost. Sen gick vi en lång promenad med Kusin och sambo. Dem har två hundar. Vi gick i 3 timmar tror jag och de är helt underbart vackert där dem bor. La oss vid vattnet i solen  på en klippa och bara njöt. De var romantiskt. Kom hem och åt mat igen och dagen gick så fort. Sen var klockan 22 och vi åkte hem. Somnade nästan direkt.

Kristian fick ett kort på en massage som utförs av mig. De var jätte fint tulpaner och en chokladkaka. Ni får fråga honom vad jag fick.

I dag ska jag träna sen plugga matte och de blir säkert att åka och handla.

Puss på er


ps. försökte skicka sms till mina vänner i går men de gick inte.


Lite nervös!

Nu börjar jag bli lite nervös för intervjun i morgon. Hoppas de går bra.
I morgon är de fullt upp hela tiden.  Först matte lektion sen ska jag på intervjun. Jobbet på kvällen sen. 
Fredag ska jag också jobba dagen så när jag kommer hem sticker vi direkt till trollhättan.
På lördag så ska jag och Krille bara vara ensamma och köpa god mat och mysa. Bada badkar kanske.
Nästa helg måste jag gå ut tror jag nog allt. Jag vill gå ut fredagen i så fall annars känns helgen så seg.
Märker ni vilken planera människa jag är. Ska sluta nu och bestämma så mycket.

ha de bra puss


Onsdag

Dagen kommer väl att rulla på som vanligt. Ingen alkohol denna helgen heller.
Vi ska till landet och träffa krilles kusin. De ska bli så mysigt.
Jobbet sen i eftermiddag.

Ha de fint puss

tisdag

Det har de varit en sån där jätte lycklig dag utan anledning.
Jobbat på som bara den. Vilken toppen dag.
Efter jobbet stack jag och Krille till träningen. MRL pass i dag ( mage rumpa lår). Vad skönt de var efteråt.
Fick min julklapp från jobbet i dag som jag hade beställt. Alovera Juice och en ansiktskräm. Juicen är mot magbesvär så de passar mig perfekt. Ska info er om de funkar. Den ska tydligen ta bort slagg produkter i tarmar och de känns ju fräscht.

jag ska på en arbetsintervju på torsdag. Det är här borta vid macken vid oss. Jobbet är kassa personal på bensinstationen. De är bara extra med de skulle passa mig perfekt att jobba lite mer nu. Vi har fått gå ner i tid på mitt jobb så jag skulle behöva lite extra timmar.

Ja uppföljning sker!

Puss

Oh vilken helg

I torsdag satt jag och var jätte duktigt och pluggade matte ganska länge. Sen kom mamma och hämtade mig och Linus. Vi åkte in till Ikea för att köpa massa grejer till killarnas rum. Oj oj vad jobbigt de var att gå med två tonårskillar som ska bara bråka och inte ett enda intresse för inredning. Jag överlevde och pappa betalade:)
Sen åkte jag hem till Louise och Malin kom dit. Satt och tjötade både om de ena och det andra. Åkte sen till min syster för jag ville träffa den lilla änglen. OHHHH vad hon var söt och vacker jag ville aldrig släppa henne för hon var så fin. Oskulsfull med massa livsglädje. Vad vackert de är med små barn. Efter att vi hade åkt pratade jag bara om henne.

Fredag så mötte syrran upp oss hos louise. Jag fick byta blöja och allt sånt där man gör.
Jag körde runt på henne hela dagen på stan så att min syster kunde få köpa sig lite saker och känna sig inte bara som en mamma men slitna kläder utan som en snygg 25 snart 26 åring:) Honhittade massa saker. De får vi göra om snart igen. Jag tittade knappt på kläderna för jag var en stolt moster som fick äran att köra barnvagnen:) Kunde inte få titta på nåt finare än den lilla kickan. Sen kom Kristian och han och jag åkte hem till mamma. Där skulle vi ha familjefoto. Du skulle inte viljat vara med. Jag tog ju tag i placeringen av hela familjen så jag slet och drog i alla och tillslut kom alla på plats och de blev ett ganska fint kort på oss alla. Sen var de alla var för sig, sen alla familjer var för sig och så höll de på. Tillslut var alla så uttråkade på att ta kort så de fick bli som de blev. Världens godaste mat fick vi med så de var en toppen dag tack vare min bästa underbaraste mamma.

Lördag så fick jag färga mammas hår. det blir likabra som hos frissan som hemma. Hon vill vara snygg min mamma. De lyckas hon mycket bra med må jag säga. Jag är hennes personliga stylelist:)
Lunch hos mormor. De var mumma de...
I väg till Pappa för att fixa barnens rum och ni ska bara se hur otroligt fint de blev. Jätte hemtrevligt med kort och ljus. vi köpte runt 1000 kr till dem båda och att ett rum kan bli så bra för så lite pengar.
Fick ännu en gång jätte god mat och de var trevligt att träffa min farmor och farfar. De blir ju så sällan.
Sen åkte jag och Kristian hem till Göteborg. De snöade som bara den så de tog sin tid.

söndag så gick vi och tränade och handlade mat. spran g in på ikea för att köpa sån där förvaringslådor. Sen blev vi bjudna på middag av kristians pappa. soppa och kyckling med poptismos. Jag gick hem lite tidigare och fixade mina kläder. Sen så la vi oss och jag sov gott hela natten.





familjen





Längtar!

Vad jag längtar till att få träffa Leja:) Och emil ( brossans bebbe).
Sitter hemma hos min pappa och har ätit frukost. Min pappa har jag nog sagt 3 menigar till nu på morgonen för han hamnar alltid i telefonen. Jobb jobb jobb.... sitter och väntar på att han ska sluta så jag kan prata med honom.

vad öde de är här ute på landet. Stirrar ut på en åker och marken är jätte vit. Varför kommer snön nu.
Jag är shopping sugen  igen. Ska med mamma och bröderna in till stan. Är något på Intersport i kväll.
 Hade viljat hjälpa min bröder med att köpa lite förvaringssaker till deras rum. KATASTROF till rum!!! Ni ska bara se detta;) Jag var vissligen likadan. VI får väl se om vi hittar nåt. Men ja nu ska jagplugg alite matte ..inte roligt..blääää

Ledig så man knappt märker de!

I Måndags var ja i väg och shoppade kläder. De fanns så mycket att jag ville ha allt.
Köpte till syrrans bebbe. Men när jag kom hem upptäckte jag att hon hade redan den outfiten.
Tråkigt! Sen åkte jag till min vän Aloma om vi åkte och fixade naglarna. Shit va de blev fint... jag var så nöjd så!
Sen jobbade jag i dag tisdag. jätte trevligt som alltid. Åkte hem och tränade med Krille. Solning för att bli lite brunare.
Ha de fint puss puss


Mina fingrar ser ut om bamsekorvar men kameran förvrider de lite;)

Söndag!

I dag kom jag hem efter långt pass på jobbet.
Ska hämta ut mitt paket på posten i morgon från HM. De ska bli kul.
dagen gått fort i dag. Jag tränade på morgonen. Jag trodde jag skulle dö ( BODYSTEP).
Orkade inte köra hårt hela passet, men tiden gick fort. Hade ju inte tränat sen mer än en vecka tillbaka.
Ska gå på step up i morgon med för de är de jag tycker är kul.
i morgon ska jag fixa mina naglar också jag längtar.
Köpte en kökslampa som jag viljat ha länge. Louise har en likadan i sitt vardagsrum, men har inte hittat nån försen nu.
Ska försöka fjäska så krille fixar de i dag. Jo glömt säga de. I morgn ska jag ringa Apollo och boka en resa för jobbet en vecka i spanien på ett sååå fint hotell. De ska bli jätte roligt. Hoppas de finns platser bara.
Nu ska jag plugga matte ha de så fint puss på er...





TÄNK SÅ HÄRLIGT!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!