vilken förskyld helg

Nu har vi alla vaknat. Ligger i sängen och är jätte förskyld och hostar. De är jätte synd om mig.
I går var de shopping men vi hittade inget, sen så åkte vi hem gjorde i ordning oss och började dricka lite vin. Jag var glad men när vi var ute så kände jag mig dålig, så vi åkte hem. I dag ska vi kanske till Hilda måste se hur jag mår.

Så här frisk är jag!!





Förskyld alibama!

Usch är på jobbet. Är så förskyld att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Maten smakar inget och halsen känns lika tjock som en falukorv.
Julia kommer i dag med sin kille, ja hoppas verkligen inte jag blir sämre. Dem ska ut och äta i kväll men jag tror nog att jag får sitta hemma och trycka ner min stora rumpa i tvsoffan. Jag vill hänga med!
I morgon ska vi ha folk över, parta och ha skoj. skiter i min förskylning säger jag nu men man vet ju inte om de kommer feber.
ska försöka överleva dagen på jobbet. Har varit här nu sen 17 i går. Vill ju inte smitta er min vän här heller, hoppas han klarar sig. I går var vi bjudna på 30 års fest hos våran kollega Karin. De var så god mat och efterätt cheescake den satt fint den med. Karin fick en helkropps massage av oss, de tyckte vi hon var värd hoppas hon njuter för fullt.
Ne ska äta frukost här nu, ha de så fint

PUSS


Nytt ljud i huset!

i dag öppnade ett nytt media markt . krille var där 9 i morse köpte ett nytt sourround¨system de var roligt. Jä'tte stökigt nu i lägenheten. Julia kommer i morgon måste städa lite här.
Har blivit förskyld och ont i halsen stackars mig så nu får jag kurera mig i sängen.

ska till jobbet sen usch inte laddad när jag mår så här, men jag måste.

Dagens outfit
Upptill Hm
Ner till Crocker och din sko


Krille ligger och fixar med ljudet.




jobbet kallar

Nu sitter jag och väntar på att få åka till jobbet.
Ska jobba hos en annan kille i dag som bor granne med min brukare ska bli roligt.
Köpte en ny matta i dag för att ens se fram i mot att plocka i ordning. Har lite stressigt denna veckan.
Julia och hennes kille kommer på fredag och då ska vi prata engelska hela helgen. Parta ska vi också göra och gå på julmarknaden på liseberg de

Min nya matta


Dagens outfit
skjorta boomerang och byxa veromoda

Shit vilket hår!

Asså nu vaknade jag upp ur min himmelska dröm.
Måste äta frukost för att orka träningen.
skulle bara visa mitt hårhaha


Puuuust mycke jobb!

I dag jobbade jag hela dagen gick väldigt fort, men sen fick jag jobba på ett annat ställe efteråt.
Jag är lite penga galen och  min lön är alltid lite sisådär tycker jag fast jag ska vara nöjd
Vill ju åka till Thailand hoppas kunna spara i hop nu till nästa år. Priserna ligger nu på 4500-5000 inget ju. Hade gärna åkt nu men för mycket jobb för min del nu.


Dagens outfit

Lite shopping i dag också:)

I dag så åkte jag och krille och åt mat på ett ställe som har husmanskost.  De var ju mumma de.
sen så lämnade jag tillbaka kläder på HM men kom ut med mer kläder än när jag gick in. Köpte lite fina underkläder och träningskläder som jag ska ha på mig i kväll när jag tränar step.
Hem lagade mat och sen kom Kristians pappa och syster över och åt middag med oss.
Träning och kvällsmat god nattssömn.

borta bra men hemma bäst!

Nu är jag hemma så skönt. De första jag gjorde var att plantera om mina orkideer, kl är typ 23.00.

Dopet var jätte fint, mycket mycket folk som man inte känner, så i mellanåt står man bara och stirrar och ni känner ju mig måste ju prata med allt och alla. Sen så var de "efterfest" fanns dipp med nachos och morötter, jag och krille stog konstant och knaprade detta såå gott ju! Sen var de dagt för mat paj med sallad inte min favorite med de var gott, sen fick jag hålla i den mycket spännande fiskedammen, alla barnen fick napp häftigt va:)
Kladdkaka till efterrätt mumma.
Sen åkte vi nästan direkt. Typ snöstorm i Sthlm... Körde på 4 timmar till Göteborg,trodde allvarligt att jag skulle dö vissa stunder.
Sen i slutet så var de nåt väldigt otäckt de var en bil som vinglade nåt hemskt och körde 50 på en 70 och ahh han var ganska påverkad jag blev ganska rädd och arg hur sjuk får man va.
Sen kom vi hem och käkade på vårat Mcdonald. Så nu känner jag mig fet. Ska träna i morgon 'saknar' ska bli roligt min älskade step.
 sov gott puss










Klänning från vila perfekt till Julafton klicka här för att köpa
http://nelly.com/productOverview.asp?qNavigation=categories&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=14&qFilterType=0&qClass=3&qGroup=14&language_id=1&gender=1


Vad fint de är!

Ni som tror att de inte finns nåt att se här så är de inte sant. Sthlm är jätte vackert och romatiskt.
Jag och Kristian gick i gamla stan och hade de otroligt mysigt, jul stämning på topp och underbara fik.
Har tagit lite kort kommer upp snart på bloggen, svårt när jag inte har min dator. Shoppade loss lite granna, var sugen på budget shopping. Köpte mig en jätte söt klänning som jag ska ha på dopet i morgon, skor, halsduk och en jätte gosig tröja som var super elektrisk så jag och Kristian gav varandra stötar hela tiden.
De roliga var att jag köpte grejer i affärer som vi har i gbg, men så är de.
Nu ska jag och Kristian planera våra dag.
Kanske blir staden i dag med. Vill gärna träffa Aida.

Puss på er

Shopping

Nu sitter jag och Kristian i Bålstad och ska snart åka in till stan  (sthlm). De är inte för varmt ute ca 6 minus grader.
Hoppas vi hittar mycket snyggt i dag. Ska visa i så fall vad jag köpt. HA de så bra så läne puss o kram

Stockholm i dag.

Kom hem precis från jobbet och jag är ganska trött har bara sovit sisådär 3 timmar, men jag kan sova i bilen sen till Sthlm. Vi ska åka med Kristians "farbror" så vi ska inte ta våran lilla AYGO om du trodde de.
Var inne på facebook och kollade bilder som vanligt, såg at min syrra hade lagt in(alltid lika roligt).
Hon är ju så vacker, hmm jag vet ju hur jag kommer att se ut bli typ vattenfylld som en melon och jätte stor, men de är väl tur de att vi alla blir olika. Funderar på att ta promenad nu innan frukost. Jo men de ska jag göra. Solen lyser och de är riktigt skönt ute. Får nog bli så.Hörs sen puss

Hittade ett nytt program i datorn! Va vi skrattade






















Nu får jag lida för sov turen efter lunch

Alla vänner nu ställer jag mig frågan:
Varför gå och sov efter lunch, nu sitter jag här på jobbet  kan inte sova,
men som min mamma och pappa alltid sa :
ja du kan ju inte ha försökt för mycket för då hade du ju sovit nu. Ganska smart att säga de till en 8 åring som då inser att de inte är någon idèe att krypa ner i mellan mamsen och papsen och få sitta uppe och titta på Tv, utan med nedragna läppar och tunga steg gå tillbaka till sängen för att försöka  sova så mycket att ,ahh tillslut somna.
Ja nu vänner ska jag göra som mamma och  pappa sade, jag ska försöka tills jag somnar.
Sov gott!
Fresten jag blev väldigt glad att de är några som redan läser min blogg, fortsätt!!
Ps:bryr mig inte så mycket för stavning. Min personlighet sätter stopp för detta då jag inte har någon som helst tålamod och att jag är slarvig. Kan ju inte ändra min personlighet. Hoppan ni står ut.

Puss på er!


Vad håller de "HUS"

Hoppas ni såg uppdrag granskning.
Asså att människor kan leva i sån här misär. Kackelakor överallt, små kryp. Jag mådde så illa efter ha sett detta på TV. Små barn levde i dessa lägenheter de kunde inte sova på natten för att krypen sprang över deras kroppar och ansikten.
Föräldrarna var invandrare och så klart inte högst på väntelistan över att få en ny bostad. Jo visst ja de fanns ju en i de fina området som hade en hyra på sisådär 14000 kr( vem har råd?)
Tio år har de levt där fatta. Hur kan hyresvärden sitta och ljuga och därefter säga att de är de boendes fel och dem måste hålla reglerna som Anticimex säger till, men vem F_N vill bo med kryp i 10 år och utsätta sina barn för de? 
Politiker GÖR NÅT NU!


Mitt liv idag!


Ja i dag fick jag och Kristian gå upp tidigt.
Shit målare kom som skulle fixa lite fel i lägenheten som vi inte ens har sett själva.Gud vad mycket tid och pengar dem måste lägga ner på saker som inte ens behövs fixa. JAJA spela ju inte mig nån roll.
Drack en smoothie till frukost, mjölk med hallon och banan, mumma de är ju så gott och mättande.
Stack i väg till träning.MRL (mage,rumpa.lår med kondition).
Oooh vad hon kör med oss, hon är grym! Hon tar ut de lilla sista man har kvar i kroppen. Jag har så ont nu. I morgon får de bli promenad. Hem och käkade en Ungersk mat rätt: Kristian är så nöjd att jag kan detta, han tror att jag kanske kan bli en ungersk hemma fru i framtiden haha never!
Sen så skäms jag lite för efter lunch la jag mig för att sova, sa till Kristian att väcka mig efter 1h men tydligen trivdes han alltför bra med tystheten att de tog 2 h innan han gick  och gav mig en puss på kinden och sa att törnrosa skulle vakna. Blev lite stressigt med middagen innan jobbet, men jag började laga den, sen blev de tråkigt så Kristian fick ta över. Han är så duktigt på att laga den rätten, Käkade och tittade på Top model, Fastnar alltid framför detta innan mina sista minuter kvar  till att jobba. De är konstigt hur dessa tjejer bli så annorlunda när de blir fotade, javisst ja reducering dum jag är NOT

Blogga Javisst!

Tänkte att eftersom jag har så mycket tid över att göra de här så får jag väl skriva om de jag gör när jag inte har tid:)


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!