Min första semester dag börjar väldigt bra...

img_4388 (MMS)

Min första semester dag börjar väldigt bra:) hela veckan ska vara fint och jag är hos pappa på landet. Helt underbart fint är det här. I veckan blir det sol och mys med vänner:) härligt härligt!


Trevlig midsommar! Nu åker jag till Jkpg m...

img_4377 (MMS)

Trevlig midsommar! Nu åker jag till Jkpg med en halv chipspåse i magen. Kunde inte motstå den öppnade påsen hemma! Men usch fuska är fel:) fy skäms!! Nu massa fest och en rolig helg.. Puss och kram på er


Här kommer min midsommar klänning. Precis ...

img_4373 (MMS)

Här kommer min midsommar klänning. Precis som mig enkel


Inlägget skickades innan jag hann skriva k...

Inlägget skickades innan jag hann skriva klart:) men ska fixa naglarna i dag innan midsommar:) Ni ska se min klänning så vacker. Ta kort på Den i kväll ha en toppen dag kram på er


I dag är det unna Jessica dag! I stället f...

img_4368 (MMS)

I dag är det unna Jessica dag! I stället för godis


I dag tar jag på mig mitt nya träningslinn...

img_4367 (MMS)

I dag tar jag på mig mitt nya träningslinne och promenerar ner strax ner till pilates passet. Inte nog med det så kör jag aerobics pass efter det för att få kondition. Känner att det räcker inte riktigt med 1 h så nu på semester kan jag köra 2 h. Du ligger väl inte hemma och degar!  Ut och spring inga dåliga ursäkter finns bara göra det:) ha det fint


Frukosten är den svåraste biten utan carb,...

img_4365 (MMS)

Frukosten är den svåraste biten utan carb, men jag tycker detta funkar bra och jag blir mätt och glad. I dag får det bli pilates som träning. Styrka och uthållighet vet att det är sjukt tufft, sen kan det bli löpning men Kristian om hans träningsvärk är något bättre. Kram på er


Jag kan inte förklara med ord hur zumba gö...

img_4362 (MMS)

Jag kan inte förklara med ord hur zumba gör mig lycklig! Den härliga latino musiken som strömmar ut ur högtalarna ökar min puls till Max varje gång. I går var det löpning men blev bara 4 km då K fick skoskav:) men trevligt med sällskap. Har ni tappat lusten? I så fall ge inte upp. Ut och spring dansa rör på dig då blir du glad och lycklig! Nya kläder på bilden, bra sporr till träning när Man får vara snygg också!


Jag kan inte förklara med ord hur zumba gö...

img_4362 (MMS)

Jag kan inte förklara med ord hur zumba gör mig lycklig! Den härliga latino musiken som strömmar ut ur högtalarna ökar min puls till Max varje gång. I går var det löpning men blev bara 4 km då K fick skoskav:) men trevligt med sällskap. Har ni tappat lusten? I så fall ge inte upp. Ut och spring dansa rör på dig då blir du glad och lycklig! Nya kläder på bilden, bra sporr till träning när Man får vara snygg också!


Sen blev det denna underbara strand tunika...

img_4352 (MMS)

Sen blev det denna underbara strand tunikan på stan i dag. Härligt att dra på sig över bikinin. Från Hm den också 299 kr Alla träningskläder från tidigare bild är från stadium och allt gick på 999 kr. Ca 200 kr plagget +/-


I dag köpte jag massa träningskläder på Re...

img_4350 (MMS)

I dag köpte jag massa träningskläder på Rean. En löpjacka rosa från Adidas (vänster) sen två snygga Nike linnen. 2 par långa löpbyxor ett par för höst/vår som är lite tjockare. Skit snygga grejer och roligt när man ska träna och ha lite färg. Mina träningskor är också rosa:)


Nu är man tillbaka till normal vikt igen. ...

img_4349 (MMS)

Nu är man tillbaka till normal vikt igen. Phuu vad skönt. I går kväll var jag ute med min fina vän Majsan. Super roligt var det:)


Hallå hur fint passar inte jag och denna v...

img_4345 (MMS)

Hallå hur fint passar inte jag och denna vita bakelse ihop. Hittade den på rean Hm 150 kr.. Tycker vi är ett hett par en varm sommarnatt. Vackert med kvinnliga former i en tajt klänning eller vad säger ni?


Grekland 2011

Vi har haft det helt fantastiskt på Lefkas. Vi bodde i en stad som heter Nidri, det kan man väl inte säga var det finaste och mysigaste staden vi varit i för att vi hyrde moppe i 7 dagar och åkte runt hela ön. Det var helt fantastiska stränder runt om på denna ö och vi hade väder gudarna på vår sida.

Här är andra kvällen utanför hotellet


Här är vi vid vår favorit strand kom inte ihåg vad den hette . Första gången vi var där så låg 80% av folket helt nakna men det var ingen nudist strand. Kändes lite roligt att vara där.


Jag sitter åp klipporna och ser ut över Grekisk vatten


Jag hittade en speciell sol stol på vår strand


Jag lekte en massa i havet men med mina nya strand skor var det inte lika läskigt


Denna vecka gick vi ut och fick en spontan fest. Det var super roligt


Här är Vivecka. Hon hade baren med sin mamma och den hette Tree bar.
Hon lärde oss ett party trick med sambuka. Det ska jag visa nån gång. Lite av hennes fel att vi blev lite för glada i hatten.


Dagen efter fick det bli poolen. Men vi hade det bra där också


På kvällen åkte vi in till den stora staden med moppe. Tog 1 h och Lefkas stad var jätte mysigt.
Gick runt och ströade. Priserna på kläder var hur dyra som helst så vi shoppade inget. Bara lite frukt.

Dagen efter åkte vi till en annan strand men vatttet var lite gult när vi kom blev bättre sen men ingen favvo strand. Tror det var Poros strand.


Kvällen blev det i minma nya klänning spom jag härmat efter en vän till mig. Den är väl så fin,,Västen är den som jag visade innan jag åkte från Vila. Klänning från MQ 599 kr. I bakgrunden är hamnen vid våprt hotell nästa.


bjuder på en rolig bild
På denna restaurang bestämde jag att vi skulle äta på. Hela deras ide är att det finns ingen menu. Du kommer dit och kocken frågar om du vill ha kött eller fisk. Du väljer sen så är det kocken som gör mat efter vad som finns hemma. Dem lägger upp maten på fat så alla frå ta av varandra. Ingen får likadan mat vid dem olika beställningarna utan det är kocken som gör lite av det han känner för. Och jag lovar det var helt fantastisk gott.Denna strand var helt fantastisk. Egemi fast det stavas på ett annat sätt som jag inte kommer ihåg.
Men detta var helt otroligt.  350 trappor ner var det med så Krille var väl inte så glad under ner eller upp vägen.


Jag i det turkosblåa vattnet


Helt fantastisk semester


Efter ett par dagar med Grekisk mat tog vi en take away pizza som var helt fantastisk åt den på balkongen och tittade på film.


Denna dag blev det en båtuflykt till dem andra öarna. Det var jätte mysigt vi hade solstolar längsta fram och kunde sola hela tiden.


Var på den kända stranden med båten Porto Katsiki så vacker den med. Här är vi inne i en grotta och latchar lite


Här njöt jag


Krille råkade sätta sig på mina fulaste brillor men det gjorde inget då kan jag få ett par nya för dessa är inte hetast.


Mitt hjärta


Efter båtresan träffade vi ett annats svensk par som heter Fanny och Stella. Dem var helt fantastiska och vi hade så himla skoj ihop. Människor som vi verkligen vill träffa igen, och dem var så snälla och roliga.


Och så får ni den sista ultimata hopp bilden.


Nu är jag hemma och jag har fått lite färg...

img_4332 (MMS)

Nu är jag hemma och jag har fått lite färg ändå:) solar väldigt försiktigt så hade väl inte den färg jag önskat:) kommer mer uppdates om resa. Kan ju meddela att vågen visade 69,1 kg när jag kom hem. Jag hoppas på vätska en del men det märker vi om en vecka. Kan ju meddela att jag åt som en riktigt Karl där nere Puss och hej


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!