Jag lever i alla fall. Här är planritninge...

img_9637 (MMS)

Jag lever i alla fall. Här är planritningen på lägenheten. Tapeter är köpta, saker är packade och jag är stressad och orolig för allt. Kristian tar det lugnt och gör inte mer än vad som behövs. Ja då vet man att allt är som vanligt eller?  Jag tänker på allt och så har jag en jätte svår tenta på gång om en vecka i externredovisning :) plus att man ska jobba ihop en inkomst på det. Inget liv betyder det. Lever i en flyttkartong och vill bara ha mitt jullov NU! Usch denna period i skolan har verkligen varit psykiskt påfrestande men jag är glad för det har gått hur bra som helst. Tur är det för jag lägger verkligen ner mycket tid på att plugga. Men har inte träffat mina vänner eller min familj under hela denna period och det är väldigt jobbigt:) mina vänner förlåt men ni finns i mina tankar och snart kommer jag:) usch vilket himla deppigt meddelade Sov gott!


Vårt hem om 35 dagar:)

img_3864 (MMS)

Vårt hem om 35 dagar:)


I dag har jag målat och packat. Matilda va...

img_3861 (MMS)

I dag har jag målat och packat. Matilda var här i går och vi har städat och packat alla förråd och balkongen. Så nu är det inte så mycket mer jag kan packa innan vi flyttar så skönt. Har 2 saker kvar att måla. Sängen och ett  databord sen är målningen klar på alla möbler. Vi har köpt tapeter VÄLDIGT billigt och ska köpa antik ek golv nästa vecka. Sen har vi gjort klart det också. Som ni förstår så längtar jag väldigt mycket för att få fixa i ordning och inreda som jag/vi vill i lägenheten. Just nu ser det ut som vi bor i en kartong. Ha en bra dag


I dag är jag på jobbet och vi ska laga jät...

img_3850 (MMS)

I dag är jag på jobbet och vi ska laga jätte god mat. Hittade på en röra bestående av pesto crème fraich och mangosås la det på filéerna och sen ost. Spännande om det blir gott:) annars är allt bra. Hade tenta i tisdag på grundlig bokföring och den kändes bra. Nu kommer den svåra biten men extern redovisning med massa lagar och hur man ska tillämpa den:( ha ni hör låter tråkigt men hoppas inte. Kristian har jag inte sett på hela veckan han jobbar och jag pluggar. Ha det bra puss


Måndag med svarta moln

I dag kunde jag inte gå på den tidiga FÖL för den var en kvinna som skulle kolla lägenheten. Tror du hon kom NEJ usch så störande. Sen åt jag och min sambo sushi väldigt gott. Väl inne på FÖL som var på eftermiddagen så fick jag ett så otoligt tråkigt besked från min syster. Hennes och henriks hund får inte leva längre för han har canecer i magen:( Asså vår lilla putte som har varit med i så många år 10 ungefär ska inte få vara med mer. Detta är så hemskt och jobbigt för min familj och jag tänker och känner med er:( Putte är världens bästa och han fick det bästa också av er.
Så i dag är min dag svart och tråkig


I dag hittade jag min tapet som jag tyckte...

img_3831 (MMS)

I dag hittade jag min tapet som jag tyckte var så fin:) denna blir det kanske. Måste kolla den andra affären på backa men nåt åt detta hållet.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!