Kvantitativa metoder

Nu är kursen vetenskapliga metoder! Ni som läst den vet hur tråkig den är. Skola hela dagen sen salsa steg 2 och sen körde vi även salsa steg 1 för 2 är svår. Sen bachata och jag älskar det:)


Åh tack

Anna-Sara och alla ni andra som jag inte uppfattat namn på ni gör så mycket när ni skriver kommentarer till mig:)
Jag är så tacksam för er respons!

I går blev det popcorn och baconchips på bio. Fy usch ingen bra dag och ingen löpträning heller. I dag var det fullt ös i skolan och sen direkt jobb. I morgon blir det salsa och bachata jag längtar så mycket.

Vad gör ni denna veckan för att hålla i gång


Jobb

Har varit så mycket på cafét i dag så jag har inte hunnit gå på toan eller ätit någon mat! Orkar inte bowla i kväll nu för jag är så sliten. Men får vila upp mig inför morgon dagen med salsa och löpträning


Nya dansskor och zumba

I dag köpte jag nya dansskor och körde Zumba! Avslutade med hemmagjorda hamburgare och snacks:)


Fransar

Försökte ta bild på mina fransar tycker att någon millimeter har dem växt. Första är för någon månad sen den under är i dag. Haha vad man hoppas:)


Sporre till träning

Asså jag saknar min träning 3 dagar utan att jag fått svettas:( dansade två timmar i går och det är så kul men inte så svettigt. Jag dansar salsa steg 2 och bachata steg 2. Det är så roligt och jag blir alltid lika lycklig när jag går därifrån. 2012 känns som ett bra år och till sommaren är jag färdig kostekonom. Hoppas jag får ett jobb som jag älskar. Men jag gör att jobbigt till något roligt för det är då man utvecklas. Ingen ide att klaga och gnälla det gäller att förändra och jobba med innovation. Ut i arbetslivet nu Tack! Puss och snälla ni skriv kommentarer! Jag vill också ha pusch och inspiration. Tack ni som skriver ni är helt Goa och sköna så man dör! Mer sådant i Sverige.. Min fina bästa vän fick ett jäkligt bra modell jobb i dag och jag är så glad för henne du är bäst Jo


Alla är vackra

Världen är orättvis men man får bara kämpa lite mer med det man inte hat. Alla är vi bra på olika saker och jag ska kämpa med det som jag inte är lika bra på.

Hittade min tur hatt på Monkie:) nej jag köpte den inte!


Hjälp

Jag vet inte hur jag ska få ihop tiden till att klara denna kurs. Jag är så stressad för jag har så många saker inplanterat att jag måste verkligen organisera upp allt nu på en gång. Suttit och verkligen klämt ihop allt! Fy vad hände med tiden..


Benböj

Dessa övningar och andra måste man köra för att öka muskelmassan i benen. Jag är så taggad!


Felstavning

Ursäkta min stavning förra inlägget


Run!

Första löpningen för i år! Jag ska springa Göteborgsvarvet och jag lovar det kan vara den bästa sporren av dem alla när februari början inta och motivationen inte längre är på topp. Nu är inte fokus på vikt nu handlar det om styrka, kondition och tävlan om att slå mig själv. K min sambo ska springa och i kväll bestämde jag mig trots kyla och halt ( går springa när det är halt, man hinner knappt sätta ner foten innan du lyfter nästa så ingen ursäkt inte heller kyla då vi har kläder) men han vägrade följa med för att orkade inte och jag blir på ett sätt för att jag inte fick sällskap skit sur, sen att han gnäller över att inte har någon kondition. Hallå Man blir tyvärr inte bättre av att läsa bloggar där andra tränar vad dina mål än är. Skärp till dig nu och gör nåt i stället för att sitta här och läsa hur grym jag är! Du kan med... Nästa gång ska jag ha med K


Aida Världens bästa

Aids är en av dem
Människorna som är dem finaste i hela världen tror jag. Om jag blir sjuk och behöver assistent så ska hon bli min! Jag betalar hur mycket som helst för henne:) Nu sitter jag på tunnelbanan och ska ta mig till Hjulsta. Är lite stolt över hur jag lyckas ta mig fram och måste berömma Sthlm kollektivtrafik väldigt lätt och enkelt. Jag har ätit skit i dag och enda anledningen var att jag var ensam. Jag kan inte sitta själv på nån lunch restaurang utav tog en BK som är helt okej att äta ensam. Jätte töntigt kanske men jag tog det enkla före det osäkra:)

Här är Aida och hennes lilla skatt som hon är barnvakt åt! Hur vacker och fin är inte bebisen


I dag är jag i Sthlm:)

Jag och K är i Sthlm under dagen har han jobb och jag är fri. Blir att gå på stan och shoppa träffa Aida kanske om hon ringer någon gång.

Jag redo att inta staden. Inköpt ny blus i siden material enkel, stilren med små detljer.


Tisdag

Blir veckodag som rubrik! I dag jobbat, tenta plugg samt body combat! Körde riktigt hårt i dag och det är så skönt! Nu har väl inte tappat suget efter att januari glider förbi? Man blir inte grym genom att titta på andra;)


Måndag

Min måndag är alltid massa att göra och sen jobb på kväll/natt. I morgon jobbar jag till 13 och sen ska jag göra klart min hemtenta. Inget roligt att säga i dag


Får en ful bild också


Night out

I går hade vi en par dejt med Kristians kusin Natta och henne man från London. Var kul att snacka Engelska en hel kväll. Åt på Athena, det började lite mindre bra då dem ville att vi skulle visa leg? Hoho 27 och 28 men problemet var att vi hade leg men inte dem andra. Fick fixa dit leg för att få ta en klunk vin. Sen beställer vi förrätt bröd och oliver och då kommer servitrisen in med gratis bröd och oliver, okej hmm tack för den! Frågade då om vi kunde få byta förrätt. Först gick det inte men sen så bytte hon ah konstigt. Sen efter det blev allt jätte bra och maten var god och dem bjöd på desserten för krånglet. Nu ligger vi i sängen döda efter kvällen. Gamla pensionärer är vi:)


LCHF

Jag tycker verkligen inte LCHF är en diet livet ut. Det kan vara en bra kost för viktnedgång, men om människor skulle äta NORMALT och inte äta snabba kolhydrater och röra på sig så skulle man vara normal viktig. LCHF passade mig perfekt för att få bort dem där kg, men nu kör jag på med normal kost och går ner ändå. Det är ju inte pasta, ris och potatis som har gjort folk feta, det är de där andra som man vet att man inte får äta ja kaka, chips och fet mat. Alla får självklart köra sitt race, men det finns faktisk en anledning till att man äter pasta, ris och potatis och det är den enda energin som kan förse hjärnan med bränsle. När vi inte äter kolhydrater tar kroppen av sina fettreserver och bryter ner dem till en liknade molekyl som kolhydrater ser ut som kallas keton. Det kostar energi för kroppen att omvandla fettmolekylen till keton molekylen. Det finns ingen forskning av att keton skulle vara farligt tydligen, men jag tror inte problemet ligger i pasta, ris och potatis. Vad tror ni? Är det bara en trend som är smidig?


FÖRELÄSNING

åh fick ett samtal i dag. Och i mars ska jag ha min första FÖL om specialkost. Det handlar om allergier och intolerans. Det är både spännande och skrämmande, men så roligt. Har även skickat lite andra förfrågningar om att få komma och hålla föredrag på andra ställen. Jag älskar att prata framför folk och särskilt om det handlar om att ge inspiration och glädje. :) lycka mig till


Träning!

Tack för kommentaren Linah;)

Jag tycker ju allt är jobbigt, men crosstraining är grymt bra styrka och kondition. Jag tror på en blandning av alla pass. Chocka kroppen ge den inte samma sorts träning är min teori. Sen är det ju viktigt att i bland bara ha kul som är fredagar på Zumban.


Saknar

Hej alla jag saknar alla kommentarer! Ni kan ju ge lite tillbaka för att ni läser min blogg. Tråkigt när man aldrig får respons tillbaka.

Jag har haft en upptagen halv veckan med jobba, skola och självklart träning. Kände att jag är så sjukt stark nu på passen men klart man kan alltid utmana sig mer. I tisdags körde jag bodycombat som vanligt och i går var det sats energy som jag verkligen körde så hårt.
På kvällen var vi hos fantastiska Klara och åt super god mat. Dessa kvällar är dem bästa enligt mig och vänner behöver man träffa minst en gång i veckan för att ladda batterierna. Vi hade samtal om hur tråkigt det är att vara ensam och det är de värsta jag vet. Så om du är ensam bor i Göteborg var inte rädd att hör av dig så hänger du bara på. Vi kör träning, dans vad som helst! Blev en kontakt annons här i stället. I dag vaknade jag halv 12 blev helt chockad över att kl var så mycket. Nu frukost sen en grymt piloxing pass kl 17.

Måste säga det att vågen har kommit tillbaka till vanliga vikten. Gick upp 1-2 kg över jul. Snacka om panik, men nu är den så fint på siffran 65,5 kg. Hur går det för er. Tappa inte känslan som ni hade innan jul och inte nu heller. Kämpa för attans. Hur fantastisk är det inte att i sommar känna att man i allafall försökte.

Maten vi år i går! Mums


Ord från mig

Alla gör vi misstag men dem får oss också att förstå värdet i att inte begå dem.


Dans i massor

Nu har jag om J anmält oss till 3 danser i veckan. Salsa steg 2 och bachata steg 2 och kubansk salsa. Det kommer bli en så härlig termin med massa av dans. Jag längtar redan, den startar vecka 4:)


Ny spegel

Idag har vi köpt nya täcken och ny spegel. Kristian tog sönder den en tidig morgon och livet kan inte fungera utan en helkropps spegel. Köpte denna och den är helt fantastisk. Nu ska vi krypa ner i våran härliga säng med nya mysiga duntäcken:)

Köpte även dem turkosa underläggen som vi har på köksbordet. Blir en lite lyxigare känsla


Vilken kväll

Kvällen var super rolig med mycket dans och skratt. När man går ut och dansar är det inte att man ska dricka utan man är nykter och det är så skönt




Ny städat

Kom hem till en äcklig lägenhet och satte i gång och städade. Så nu är det rent till helgen och vi slipper bry oss om det. Nu ska jag träna piloxing och sen är det middag hos mig med Jossan och Jennifer och vidare för bachata och salsa på Henriksberg. Oslagbar torsdag helt enkelt.

Mitt fantastiska vardagsrum som jag älskar!


Fransförlängning

Nu ska jag testa fransförlängnings medlet och se om det funkar. Var lite svärta att ta en förebild på fransarna. Återkommer om 4 veckor!


2012

Jag sa att jag skulle ner till 60 kg till jan det lyckades jag inte med men det gör inget. Jag är lycklig ändå och nöjd med det jag gjort. Inga löften till 2013 tycker att det är överskattat.

Jag har det bästa i mitt liv och det är K


Träning

Nu har vi kört shape och det var så jobbigt. Köpte thai det var gott. Snacka om att det var fullt på gymmet i dag. Haha så är det:)


Träning

Nu har vi kört shape och det var så jobbigt. Köpte thai det var gott. Snacka om att det var fullt på gymmet i dag. Haha så är det:)


Gott nytt år

Hade en nyårsfest hos mig och det var så lyckat. Jag hade så roligt och maten var himmelsk.


Vardag tack

I dag har jag städat och fixat i lägenheten. Måste ha det rent och snyggt om jag ska kunna skriva hemtenta. Efter städ blev det body combat och det var helt fantastiskt skönt att köra. Nu har jag lagat lax med sparris sås. Och kyckling Wok. Slipper tänka på att laga mat och bara äta den. Tänk inte att ni ska börja träna efter nyår det tyder bara på att ni har dåliga ursäkter och då kommer man inte långt. Träna nu i morgon när som helst.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!