Ledig

mamma och bröder kom i söndags och vi köpte Thaimat! Sen så gick vi och spelade tennis.
Klockan var mycket och vi la oss ganska sent.
Upp tidigt för att åka till Lerums badet och sola hela dagen sen åkte vi och åt glass på triumf.
Väl hemma så var vi trött och bara slappade på kvällen. Mamma och jag drack vin och njöt av värmen på balkongen.












Sjuk!

När man inte tror att det kan bli värre så blir det så!
Jag vaknade i natt av en hemsk må illa känsla och fick springa på toa och stoppa huvudet i den.
Jag har aldrig varit med om en sådan hemsk känsla. Kände mig lite dålig i går kväll men inte så farligt.
Så nu ligger jag i sängen och känner mig dålig. Fick ringa och sjukanmäla mig. Förlorar massa pengar så jag har ångest som bara den. NEEEEEEE nu ska jag lägg mig i sängen och tycka synd om mig själv.

jobb

Jag är ledsen! gud så tråkigt .. Fredag och alla är lediga. Lönehelg och fint väder, så ska jag jobba. Krille är i saltholmen och solar och jag är lite deppig.. Får man vara det eller?
NEJ Usch 20 min kvar innan jag ska svettas på en mack till stängning för att sedan gå upp igen tidigt nästa morgon och jobba hos A och sen till macken för att ha stängning. detta funkar inte..
Hoppas Krille inser att jag ör värd en undebar middag hemma med ljus och sånt där mys snart! VÄNTAR på att något ska tycka synd om mig.


Så här glad är jag nu

ledig några timmar!

I dag så kom jag hem vid 8 tiden. La mig direkt för det var en tröttsam natt. Sov till 12 sen stack jag och krille till stan shoppade loss.
För mig blev det en tunika och ett par för höga skor men så snygga.

Nu ska jag strax tillbaka till jobbet och köra järnet hela helgen. Grattis till er som är lediga.



Denna fick det bli. Självklart ett par leggings men det blev ett snabb kort. Skorna är så fina.

JOBB!

Det kommer nog inte komma så mycket roligt denna veckan för jag jobbar hela hela tiden och träna, det enda jag hinner med.
Så tråkigt när det är världens finaste väder. Jag är så trött efter en hel dag på macken.. Mycket att göra.
Krille får sköta hushållet än så länge har han inte gjort sitt jobb, men förståligt när det är fint väder.
Ha några fria timmar torsdag dag. Då ska jag sola..
Nu ska jag till sängen!

2 roliga grejer har jag att meddela.
Mamma och bröder kommer söndag kväll,
Vi har bokat resa till ungern 10 dagar i agu..semster om 4 veckor

Midsommar och dop

I går så jobbade jag sen stack jag och Kristian till mamma på midsommarfirade.
Min mamma hade grillat och hela familjen var samlad. Vi fick jätte god mat och det bjöds på kukelemuck kaka som vi kallar den (mamma med sina roliga ord) som smakade undebart med jordgubbar.
Tipspromenad efteråt och Lina vann, Linus kom sist:)
Hade det jätte mysigt med familjen men det tog slut för fort då alla skulle upp tidigt för Lejas dop.
Jag och mamma gjorde en blomsterkrans efter alla hade åkt som Leja skulle få på dopet.

Blomsterkransen


tipspromenad (bild lånad av syrran)


Kan man tro att alla dessa är inom en familj:) bild lånad av lina

Sen kom den stora D dagen. Lejas dop. JAg sjöng "du ska inte tro det bli sommar" som gick jätte bra. Kul att folk uppskattar solo sång. Jag och Kristian har fått det stora förtroendet att få vara faddrar som jag ä väldigt stolt at få vara över den lilla kickan. Det blev mat och tårta. Sen åkte vi hem till Gbg för jag skulle jobba.


Familjen (bild tagen av mig)


Stolta faddrar


Finaste familjen

Jag och Världens finaste och undebaraste mamma!


Grekland

Måndag
Flyget gick bra. Jag sov nästan hela resan och Kristian satt nervöst och höll i sig dem 3,40 h det tog att ta sig till Samos. Väl ute ur flyget fick vi oss en chock av värme bölja. Enligt reseledaren så har det varit värmebölja den senaste veckan.
Vi kom till vårt hotell som vi inte hade några förväntningar på efter det lilla vi hade sett på bilder. Men vi fick ett jätte mysigt litet rum med en balkong över en gata som låg pararlellt med huvudgatan. Vi bytte om och gick ner till starnden direkt för att sola. Det var väldigt mycket stenar (klappstenar) det var svårt att bada för man halkade och jag är lite rädd för vatten. Vi högg på närmsta restunrang ( 5m bakom oss) Gyros fick det bli. Jätte gott.. Sen gick vi hem och duschade och gick runt lite vid hamnen. Det var verkligen en romatiskt liten stad och vi njöt massa. Satte oss och åt och drack vin.



Snart går flyget!

Nu har jag och kristian packat klart. Duschat och rakat benen:)
Jag längtar ihjäl mig. Fatta vad mysigt detta ska bli.
Jag tänker inte snåla på resan, gott att man  fick in skattepengaran i dag.
Jag hör av mig så fort jag kommit hem.
puss ha en härlig vecka.

Grekland/ samos

Nu var det bokat och klart! Jag och Krilstian sticker nu på onsdag morgon jätte tidigt.. Gud så roligt..

Längtar!



AVIS??

Lund

I fredags kom jag hem sent. Tog det lugnt.
sen i lördags stack vi till Lund. Kom fram vid 17.
Började festa och hade det j'tte trevligt. Åkte in till Lund på kvällen.
åkte hem vid 4 tiden och sen upp tidigt lördag och hemfärd. ern snabb visit men mycket roligt.


Mina närmsta vänner.. Julia och Aida

peppa peppa mig själv..



klänning till lejas dop

Nu hittade jag det söta romantiska och fina klänning jag viljat ha till midsommar och min systerdotters dop. Ska ha den som tubtop. Runt 500 lappen.. I like med en snygg skinnjacka och höga skor:)
Vad tycks?

Bild från bubbelroom


Snart helg=) Julias examen och pataj i Lund

Nu Var jag lite dum. Tog på mig ett extra pass på mitt andra jobb igen denna vecka. Jaja!!
Är sjukt trött vet inte varför, eller jo det vet jag nog!
 
Blir så förbannad på sytemet som csn har. 50000 får du tjäna varje termin typ och detta är innan skatt. Dem där pengarna tjänar jag in på två månader i sommar och då har jag inte ens börjat plugga om det nu ska bli så. Men hur vet man om man kommer in. Det får man ju reda på i mitten av juli. Ska man bara sluta jobba då eller? Vissa får ju reda på det dagen innan om man är reserv. Men hur ska man då vet hur mycket man ska jobba i sommar? Man vet ju inte om man kommer in. Men det spelar ingen roll jag måste känna av hur mycket jag klarar av.

I helgen ska jag och Krille till Lund. Ska verkligen bli jätte roligt, men måste erkänna att en hemma helg hade suttit fint. Men kryss i taket jag är även ledig helgen efter och då ska jag bara njuta. Få se om jag åker till mamma och dem. Just nu tror jag att lite sambo liv skulle sitta fint, för det var ett tag sen vi var ensamma och hade världens mys kväll/ helg. Kanske kan dra. Nu ser jag en rolig grej. Varför inte köra en sista minuten nästa vecka! Ahh ska ringa krille nu puss puss höres

Cambridge

Nu har jag köpt en ny upplaga av detta pulver ska köra kombinerad kur men fast föda och pulver. Känner att jag vill träna och röra på mig och då behöver jag mat. Så nu ska jag ner det där 5-6 kg. Sen är jag nöjd.
Folk börjar nämna att jag gått ner och det är ju alltid lite roligt att få höra. jag kämpar på men jag är väldigt nöjd ändå över mina resultat hittills. 
Jag tror det där med att röra sig är väldigt viktigt och jogga har gjort min kropp mycket fastare och jag förbränner mycket fett. Jag och en vän ska kanske springa milen i augusti.

På tal om annat så har Jag  även lite problem med framtiden. Om jag kommer in på skolan så vet jag inte hur jag ska göra med mina jobb. KOmmer ju jobba kvar men om jag vill ha bidraget från csn så får jag inte jobba för mycket och dem drar gränsen i Juli och då har jag typ tjänat in hälften av det jag får tjäna redan. Får strunta i Csn om jag studerar och bara kombiner jobb med studier. Vet ju inte heller hur tufft det blir men jag lär la märka. Får förhoppningsvis reda på om jag kommer in på behadlingspedagog i veckan och högskolan i mitten av juli. Jag är lite nervös men det går säkert bra.

Jag och Krille är sugna på en härlig semester och jag hade tänk bjuda med honom på en resa. Han kanske gör något romantiskt för mig. Man får hoppas på det bästa... Vet bara inte vart det bar i väg. Ungern är jätte fint men kanske dags för något nytt och vart är det?

Sov gott på er!

Helgen var jätte rolig!

Resan gick jätte bra till Jönköping och vi kom till mamma vid 3 på natten. Vaknade vid 8 då mamma gick upp och vi gick ut och sprang. Jätte duktig mamma allså. Sicken kondis.. Sen så låg vi och solade hela dagen och blev bortskämda av mamma. Sen var det dags att fixa i ordning mamma och mig själv så klart, innan festen som skulle var ai Ekotopia ( mammas jobb). Vi kom dit runt 19 och fick buffe som var jätte gott. Jag drack mitt försa glas vin på 6 veckor och det blev bara mer och mer vin. Helt underbart gott. Sen började ett rock and roll band att spela och det kom så otroligt mycket folk. Jag hade det jätte roligt och träffade massa gamla vänner från högstadiet. Söndag var jag jätte trött och en lång bilfärd hem och sen jobb till stängning.

Men tack mamma för en jätte mysig kväll. Hoppas ni kommer snart till mig.


 Bild lånad av syster


Jag dricker cider på mammas uteplats


Jag och mamsen


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!