Ny kurs! Ny klocka!

I dag började skolan igen och det var så kul att träff alla igen. I morgon ska vi på afterschool på vasastan. Gratis studentkäk är ju alla tiders. Fick vår litteratur i dag och bara engelska. Bara sätta igång.
Efter skolan gick vi till Olearys och tog en öl och käkade lite gott. Sen en sväng på stan. Inhandlade en klocka. Det är så grym! Tror verkligen på plastlängd till modet!
Vad tycker ni?

6,5 hp är klara

Fattar ni att i dag är vi färdiga med våran första kurs. Hoppas jag klarade den, men det tror jag nog allt jag gjorde. I dag var det en jätte rolig dag i skolan. Vi fick bli filmade av en presentation som vi gjorde och fick lite kritik efteråt. Plus att vi ska se filmen hemma. Jag pratade för mycket... HAHA som att det vore nåt nytt. Men annars gick det skita bra för mig och MAtilda.
Efter skolan gick vi på shopping runda för att fira att kursen är klar. Jag shoppade loss som en galning. En liten fika klämde vi allt in också. Köpte med mig Burger King som jag nu har spillt över min vita linne även en till grej som är så sjukt typiskt mig.

Alice och ida.. Jag och MAtilda var så bleka och trött på bilden så vårt kort skippade vi


Köpte nya skor. Tog dock fel st i dem bruna.


3 set med underkläder på kappahl. Verkligen helt fantasiska, hittar aldrig annars.


härlig biker jacka på Gina plus en party väska och strumpbyxor.

Där blev jag en fattig student kan man ju säga.. Men vill man vara fin får man lida pin.
Nu är det idol som gäller ensam. Ska bli skönt!

 


sjuk

I dag vakande jag upp med halsont och det har bara blivit värre under kvällen. känns som jag inte är den enda att vara sjuk. I morgon ska vi ha redovisning och då skiter jag i om jag är sämre för jag vill bara få det gjort.
Har pluggat och jobbat i dag. Förutom sjukheten har det varit en toppen dag. Veckan ser lugnt ut kanske lite middag med tjejerna på jobbet. Väldigt trevligt...Sov gott vänner

brunch och sen Personalfest

i går bestämde jag och kristian att sticka ner till Ritz och käka brunch. Det var så mysigt och gott. Det var längsen jag var så mätt efter ätit så mycket mat. Sen gick vi runt lite på stan och jag köpte en skit snygg kavaj..
Sen åkte vi hem och tog det lite lugnt. Sen fick jag börja göra iordning mig. Vi var hos en tjej som heter Jossan. Hon hade en jätte fin lägenhet och hade gjort det jätte fint med mat och kladdkaka med tryffel på.
Vi spelade spel och satt kvar länge sen fick vi springa fort till bussen så jag glömde verkligen tacka ordentligt. Så jag gör det nu TACK Jossa för allt som du och Lotta gjort. Det är gult värt.


Min kavaj i suddigt format:

Så här såg jag ut!

Marie,sara Nina Och jossan


Ulirca och gravida Sara




Jag sara och Ulrica


Nina fick lite presneter innan hon åker till Australien.

GOA Lotta


Leja love

Dessa dagar har jag umgåts min syster och hennes fina och undebara dotter Leja. Jag fick inte träffa dem så mycket sist jag var hemma. Vi har haft det jätte mysigt och jag har varit barnvakt som är så roligt. Hade Leja en hel natt fast med hjälp av mamma för jag är ju nybörjare.
Vi har även varit i Kosta boda som var lika dåligt som förra gången jag var där.
Umgicks med mamma också. Saknar redan:( Det är det enda jag saknar det är mina vänner och min familj. Stan kan jag nog överleva utan, men vännerna kommer lite i sista hand när jag hälsar på , tyvärr vänner försöker hinna med, men roligt om ni kommer hit och hälsar på.
Just nu är jag ledig till tisdag. Ska jobba fredag sen är jag bortbjudet med jobbet på lördag ska bli väldigt trevligt.
Så söndag ska jag väl försöka tillägna Kristian.





ska vara med överallt:)

I går kväll kom pappa och Maria en snabb sväng för dem ska på en årsstämma i Danmark i dag.
vi gick till en grekisk resturang på Linne och det var jätte god mat.


Pappa och jag ...Jag ser hemsk ut

ett rättvist kort från förra kortet.


Inne i ett samtal

 


Jkpg

nu är jag i Jötet och försöker verkligen hinna med att träffa alla. Det är verkligen jätte svårt. Jag föredrar att min vänner kommer till mig i stället för jag måste verkligen hinna med att täffa hela familjen. Vänner ni får faktiskt komma till mig snart...tyvärr puss


Fin sittning

I går var det dags för sittning. Många som inte vet är det typ ett Jippo för nollor. Till förrätt fick vi skagenröra till huvudrätt fläskfile och kladdkaka till efterrätt. Det var lyckat och jag satt vid min nollnings grupp som var nummer 8. Vi hade tydligen varit duktiga och vann ett par priser. Jag tar åt mig äran fast jag inte varit med på nån nollning. Shit vad kul det är att vara student... Mitt liv är up side down!!!


Så här såg jag ut dagen till ära

tjejerna:)


Utanför Parken


Fick en söt bordgranne

Jag fick 2 söta:)

Han i mitten skulle satsat på komiker karriär för shit va rolig han va:)


Lite skola

I dag har vi fått lära oss om andra religoner och lagat deras rätter.


Jag fick duka


Min mysiga grupp.

Massa mat


What a night

Herregud vad det var segt att gå upp i morse. Krille hämtade mig kl 3 i natt. Sen var det heldag i skolan och jag mådde blää. Men så roligt vi hade det.
här är lite kort


Goingen ALice

MATILDA O SÅ SJÄLVKLART JAG


Ny frilla!

Så himla nöjd över frissan jag fick i dag. Färgen är helt perfekt!

I Like it...



i dag har jag träffat Matilda och Josefin i skolan och här sitter dem med sina roliga arbetet som ska vara inne i morgon.



sen efter detta blev det lite lunch


Massa micros



Jag tittar på när dem andra jobbar:)

Kick off i morgon

I morgon är det kick off och alla ska vrekligen dit. Det är på trädgården och det är mat och massa artister.
Nu är frågan vad ska man ha på sig?

här är en klänning från Ungern som jag köpte i sommras.
Kan man ha detta på sig?


rätt härligt med färger..

kliade i fingrarna

Jag var bara tvungen att shoppa i dag. Stack till Backaplan och gick runt själv. Jag hittade så mycket fina grejer och kom nästan under 1000 lappen. Mycket tröjor och ett linne. 2 armband blev det också.
I kväll ska jag nog till en vän i klassen som heter Ida men jag har inte hört något än så vi får hoppas på det bästa. Just nu sitter jag och väntar på att Krille ska komma hem så vi kan äta middag i hop. Väldigt gott. Annars har jag haft fullt upp med arbetet som ska vara inne på fredag.
I morgon ska jag till frissan vid 10 färga och klippa.
Puss höres sen

At my place

Jag skulle ju visa en bild på gammelmormor byrå,
sen har jag köpt lite nya tavlor.



farmors bord som jag målat om.

 


Mys kväll

Som sagt i väll blev det en sväng till Matilda som läser samma programm som mig.
Det var jätte mysigt och vi blev bjuda på scones med en helt undebar sylt som Matilda hade släng ihop.
Det är verkligen jätte roligt att träffa nya människor och alla är så snälla, sen finns det ju alltid lite speciella människor.

Världens goaste gobit Matilda (vänner lägg det på minnet)


vi blev bjuda på scones
 


Idol

I dag har jag köpt en ny kamera. Den är jätte fin, men vad dyrt det är. Hade ångest över att betala så mycket. I kväll ska jag till en klasskompis som heter Matilda och se idol. Very nice:)
Ska ta lite kort då.

Tiden är borta!

Under 2 veckors tid så har jag iite haft en sekund över att skriva här.  Det är så mycket att jag som alltid brukar ha koll på läget absolute inte har det längre. Skolan har börjat och det är så mycket nu i början och man är inte van.
Vi har haft ett grupparbete. Jag har varit med folk som man inte känner fast nu känner vi varnadra lite mer. Jag har haft e tur och fick komm i en grupp med sköna människor ( undra vad dem tycker om mig). Utbildnigen har börjat bra och det är faktiskt skit roligt att vara student. Jag har träffat världes goaste tjejer. Alice, Matilda, Åsa och Ida. Vi är ganska olika men gud så roligt vi har det.
jag har tappat kameran och skulle gärna vilja köpa en ny men jag har ite haft tid. FÖRLÅT alla om jag ite har hört av mig eller så, men hoppas ni förstår. Har ju även ett jobb som man ska åka till. Som tur är det världes bästa.
Ja kommer väl mer mer snart, Ha en bra dag PUSS

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!