Är inte morgon TV en riktig lyx;) massa my...

img_4007 (MMS)

Är inte morgon TV en riktig lyx;) massa mys! I kväll kommer Kristians familj till oss så det blir middag och trevligt umgänge.


I veckan har vi lagat en gudomlig maträtt ...

img_4469 (MMS)

I veckan har vi lagat en gudomlig maträtt med årets kock! Han var skit skön allså:) vi har haft vin föreläsning och vinprovning. jag promenerar varje dag till skolan och det känns att det kanske börjar hända grejer efter 2 veckor. Löpningen drog igång denna veckan och jag fixade att springa 1 mil. Jag är så envis tror jag så det funkar. Köpte en skit snygg klänning på Hm idag som jag ska ha i morgon när vi har en liten tenta/ termin fest med klassen och vi blir så jäkla många. Hoppas grannarna är OK?! Har pratat och lämnat gulliga lappar till dem så vi får hoppas att det är räcker. Efter vår fest ska vi till Yakida som Josefin jobbar så hon fixar gratis inträde till dem flesta i allafall. Majsan kommer och det känns som det kommer bli så kul:) puss


Mys i soffan och min fina  K lagat mat til...

img_3995 (MMS)

Mys i soffan och min fina  K lagat mat till mig:) trevlig helg på er


En liten glimt av sovrummet.  Om ni har mä...

img_3950 (MMS)

En liten glimt av sovrummet.  Om ni har märkt så har jag samma färger som jag hade tidigare i den andra lägenheten. Det blir bra för alla gamla prydnads sakersom faller fint in här. Lamporna hade jag i vardagsrummet innan men fick stå lite prydligt här inne.  I dag ringde jag adressändring och dem säger att dem inte fått in vår ansökan. Så det har inte blivit nån ändring. Konstigt! Så då fick jag ringa Skatteverket och se om dem fått någon och det hade dem men för det så var det nåt annart fel. Typ något med att jag skrivit utanför en ruta och då gick det inte igenom. Frågade damen hur länge det skulle ta att handlägga det, vet ni vad hon sa 4-6 veckor!! Herregud, men vad ska man göra bara för en liten bokstav slunkat utanför. Arg var jag men vad gör man då! Jo då gör Jessica envis som jag är ringer igen 7 h senare och talar med en annan kvinna i Uddevalla där min ansökan fanns och vips så fixade hon det på 10 min, då undrar jag vad hon första damen menar med att det kan ta 4-6 veckor!! Allt ska vara som vi lärt oss i skolan så FORMELLT! Sen ringde jag boendeparkering för det får man ingen försen man är bokförd på adressen där man vill ansöka, men det roliga är att jag får reda på att parkeringen är Gratis för oss när man har miljöbil. Sparar ju in 4000 kr på det! Vår bil är bäst! Sov gott finisar


Här kommer arbetsdelen som vi måste ha någ...

img_3986 (MMS)

Här kommer arbetsdelen som vi måste ha någonstans:) köpte 3 lampor som går på batterier, blir lite mysfaktor av dem, men måste ha en riktig lampa att plugga i.


Min gammel farmors byrå:) denna byrå fick ...

img_3978 (MMS)

Min gammel farmors byrå:) denna byrå fick jag ärva efter min GFM. Om jag minns rätt så var det en bröllops gåva eller nåt i samband med att dem Gifte sig. Farmor har lite mer koll på det. Jag har målat om den och nu står den i vardagsrummet och bara är så fin. Roligt när man har anknytning till möbler och det finns en historia bakom Nu ska jag till skolan och plugga


2 rätters meny av min <3  I bland kan dem ...

img_3980 (MMS)

2 rätters meny av min <3  I bland kan dem leverera dem små:) i dag blir jag bjuden på spenat soppa som förrätt. Huvudrätten är tydligen hemlig.


img_6550 (MMS)


FÖRE

img_6377 (MMS)

FÖRE


Ingången till lägenheten har jag ställt de...

img_3962 (MMS)

Ingången till lägenheten har jag ställt den fina lilla byrån som jag målat om. Kostade runt 150 kr skulle jag tro. Den blev så fin där. Nu måste jag plugga jag ligger efter så himla mycket.


Sen var det bordet som fick bli nytt då de...

img_3961 (MMS)

Sen var det bordet som fick bli nytt då det andra inte passade. Det blev också så fint. Jag börjar se ljuset i tunneln. Tyvärr har vi ett problem i lägenheten och det är att diskmaskinen inte får plats. Det går ett avlopps rör bakom som gör att man förlorar 10 cm. Väldigt ologiskt då det är standard mått på skåpet. Vi vet inte riktigt hur vi ska lösa det, för vi MÅSTE ha en diskmaskin. (nån som vill köpa vår) men vi hoppas det löser sig. Annars är det så fint här hemma och jag njuter.


I dag gjorde jag det! Jag köpte lampan som...

img_3959 (MMS)

I dag gjorde jag det! Jag köpte lampan som jag blev förälskad i<3  den är helt underbar i lägenheten och jag sitter och beundrar hur fin den är:)  den var dyr men det struntar jag i. Det får bli min skol present till mig själv.


Sovrums fönstret nattetid. Nu börjar man s...

img_3955 (MMS)

Sovrums fönstret nattetid. Nu börjar man se golvet hos oss. Nej men det är faktiskt ganska ordning men ändå inte. Vi hade tänkt att på torsdag sätta upp hyllor i vardagsrummet och kunna göra ordning. Jag letar efter en lampa till vardagsrummet. Den som var super fin kostar 1800 kr och det var lite för mycket för mig.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!