Hemma i kalla sverige igen..

Nu har vi kommit hem från Ungern och vi har haft det helt underbart.
Innan Ungern var vi på Madonna och det var så otroligt bra. Musiken var grym och jag skulle lugnt kunna gå en gång till.




Första dagen i Ungern så gick vi på stan och kikade lite men hittade inte alls mycket. Käkade ute och åt jätte god Ungersk mat.




På torsdagen stack vi ner till krilles pappas lägenhet i balaton och åt god mat som krilles farmor lagat.
Fredag sol och bad och på kvällen åt vi våran gyrostallrik som är det absolute godaste som finns. Drack vin och hade en jätte mysig kväll tillsammans.

Lördag så var det sol och bad hela dagen och krilles kusin från sverige och hans tjej kom och hälsade på och det var jätte roligt. Dem är så snälla. Kvällen var lugn med spel och lite vin.

Måndag kom krilles pappa ner till Balaton och det var trevligt att umgås med honom. Fick som vanligt mat av farmor. låg på stranden och hade det mysigt.

Tisdag så var det stranden

onsdag så var krille och sandor och fiskade och fick ingen fisk men kul hade dem.

Onsdag kväll utgång och träffade kusin och krilles bästa vän nere i Ungern.

Torsdag så var det redbullair race som vi fick VIP biljetter till av Krilles  fasters man. Man fick mat och dryck hur mycket man ville. Såg lite Ungerska kändisar som jag inte vet vilka dem var, men kul hade vi. På kvällen så var det fyrverkerier som dem har varje år och håller å¨i 30 min den var mäktigt att se.

Fredag så var det shopping och hemfärd på kvällen.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!