Onsdag!

I dag så var jag uppe tidigt gick morgon promenad och sen stack jag till jobbet. Varit en underbar dag med sol och värme. I dag åt jag knäckemacka med keso och räkor. Detta var helt underbart gott jag njöt så mycket.
I morgon är det valborg och vi ska åka och grilla hos några vänner det ska bli så roligt så.
Puss

Tisdag!

Shit i morse gick jag upp och gick min morgon promenad innan jobbet. En trevlig dag får man säga.
Väl efter den trevliga arbetsdagen gick jag till Hemköp och köpte lite mat som jag får äta.
år en 100 gram kött med groddar och sallad ( världens minsta portion men jag blev så sjukt mätt).
efter en stuns drog vi i väg till gymmet och jag sprang 4 km utan problem vissligen på 30 min men man ska ju ta det i sitt egna tempo. I morgon jobbar jag dubbelpass och det är väl så där roligt med tanke på vädret som komma skall!

Sov gott mina vänner för jag är helt slut körd...

Måndag

I dag var jag ledig  från ALLA mina jobb och gick min morgon promenad.
Sen stack jag i väg till IKEA och köpte lite grejer till toan och balkongen och nytt porslin till köket.
Det blev jätte fint. Sen lagade jag mat till Krille, potatismos med panerar kyckling (hans favorite).
Sen är min dag slut.






Mina rosor! Hoppas jag kan få dem att må bra igen:)

Helg= skönt

I fredags så jobbade jag hela dagen. Kom hem runt 1 på natten.
sängen direkt. Försov mig 30 min på lördag till mitt jobb men jag kom i tid fast jag skulle tanka. Så ni kan ju tänka er hur jag såg ut in springade på jobbet. Kom hem och sen åkt jag och Krille till Natta och fredik på grillning. Där åt jag lite grillad kyckling. Fast föda första gången på 2 veckor. Det var gott. Sen i dag söndag så blev det shopping på göteborgs gator. Hittade inget men var inte på humör, Krille köpte en as grym skjorta. Sen hem och sova lite till 18. Gick upp låg framför Tv och bara degade. Så underbart. Sen en dusch. Laddade ner sportify, TACK LOO...(Funkar nu. Johan hjälpte till lite, fråga inte hur han gjorde). Längtar till Jkpg andra helgen i Maj.. Syrran ska med ut ska bli så roligt det var ju ett tag jag fick gå ut med henne hon är ju MORSA!!. Hoppas på fint väder och en förfest på piren (cola light för min del). Eller vad säger du sis?
Skickar ett jätte puss till er alla mina vänner och familj

 Saknar min familj och mina vänner. Kommer snart!

Kristians nya skjorta

NICE!

Ny hårfärg, nya kläder

I dag stack jag till frissan och fixade håret.  Sen gick jag till matten och fick mitt resultat på matten som var VG
. Shit vad glad jag blev. måste ju säga det med att VG är det högsta man kan få på proven. sen så en belöning på hm för det goda resultatet ( lite kläder) ... Himla fin dag..
Var inne och köpte lite mer cambridge och pratade med min "rådgivare" hon sa det att jag kan lugnt köra på 2 veckor till och så fick det bli. Gick igenom vad som gäller efter kuren så man inte går upp allt igen. Detta måste jag kunna hålla annars är allt detta menigslöst. Men måste säga det att jag mår så mycket bättre nu och man bara blir mindre och mindre. Har en ganska lång väg kvar men NU KÖR JAG! Peppa mig gärna!! Ingen mat på 4 veckor snacka om själv disciplin. PUSS

Min nya hårfärg som jag älskar , min nya tröja också som satt helt klockrent.


Mina härliga vår och sommarkläder. Börjar bli fullt i mina lådor:)

Onsdag!

I dag fick det bli morgon promenad. Sen så stack jag till skolan och gjorde mitt matte prov.
Det gick nog bra får resultatet i morgon. Sen så gick jag lite på stan köpte ite smink och en present till Kristian.
Sen till jobbet och jobba tills i morgn. Sen till frissan på morgonen sen matte lektion.
Hmm ha det fint puss

Ny dag nya tag!

I dag blev det min morgon promenad som jag har kört på i ett par veckor.
Ska jag vara ärlig så är jag livrädd för att börja äta normalt!? Men jag måste.
Man blir lite störd i huvudet av dieten. Nu längtar jag inte lika mycket efter mat. Bara smakerna som lockar. Men hunger är verkligen inget problem för mig. Jag är typ aldrig hungrig och jag glömmer bort att ta min shake. Kommer på mig själv att jag har glömt.  Jag kommer vara så hård mot mig själv efter denna kur att jag ska ner minst 10 kg. Sen efter detta ska jag ner 6 vågen ska stanna på 63 kg. Sen är jag nöjd men det kommer ta tid och det krävs mycket av mig. Har inte vägt mig än ska göra detta på söndag..
I dag ska jag plugga matte och sen ska jag bara ta det lungt. I morgon har jag matte prov.
Önska mig lycka till!

PÖSS

Visa lite förebild och efterbild


Jan


April 19


Mars


April 19

Cambridge

Så nu har jag kört detta i 9 dagar. Min syster var väldigt skeptiskt till detta som hon har rätt till. Men jag var så sjukt trött på att kämpa och det hände ingeting så detta var verkligen en grej för att peppa min träning och att jag skulle se om det var något fel på mig. Jag är med skeptisk.Jag vet inte än hur detta påverkar men jag kan ju säga det att man måste ha en sjuk discplin för att klara detta. Allt man tänker är mat och man märker verkligen hur mycket skit man stoppar i sig. Man får sig en tanke ställare hur mycket mat kroppen behöver. Jag har snart lyckas men 2 veckor och jag kommer att köra lite längre men ska börja äta lite smått så att det inte blir en chock. Jag kan även säga att jag har inte något sötsug kvar. Har rensat kroppen på slagg produkter och mycket celluiter har försvunnit från min kropp. Kroppen känns fräsch på nåt sätt som är väldigt bra. Jag har inte vägt mig utan jag har bara mättt mig och tagit kort. Vågen säger inte så mycket då man förlorar 3 kg vätska som du kommer gå upp direkt. Ska självklart ställa mig på den men det gör jag i slutet på kuren. PÅ lördags ska jag äta en hamburgare (min egna så klart) utan bröd och massa god sallad. Mina promenader kör jag på med nu men inte hård träning på gymmet. Detta ska jag köra på söndag då är min träning tillbaka som vanligt och jag ska träna 3/4 ggr i veckan som vanligt. Då ska jag ju börja äta också. Hoppas JAg håller min vikt.  Bara att vänta och se hur detta kommer sluta. JAg säger varken bu eller bä. Skriv gärna vad ni tycker. Är skönt att höra kommentarer.
Förstår verkligen folk som är emot detta det var jag med kan jag säga. puss på er

tillbaka till Sverige

Nu har jag kommit tillbaka efter en vecka från solen. Det har varit jätte bra och vi har haft det som vanligt på en solresa.
Måste ju berätta att jag kör dieten som jag vet var i mot mina principer. Inte ätit något nu på 8 dagar. Jag är smått sugen på mat vill jag lova. Jag nämer inget om vikt nedgången än men det går ju åt rätt håll. Jag åter kommer med lite bilder och sånt.. PUss

Onsdag, torsdag!

I dag blev det en liten sovmorgon. Det var behövligt.  I går OnsdagnSen satt jag hela dagen med en bok framför mig. Snart har jag gått igenom allt vi ska ha prov på. Sen är det bara att börja om och lära sig allt utantill. Igentligen så är det inte så svårt om man tänker logiskt. På kvällen gick jag och kristian och körde BP. på re
Jag åker ju på Lördag om ni inte visste det. Jag ska ju till Grand Canaria med mitt jobb. Det ska bli helt underbart.

Jag ska köra en diet med min vän Anna på resan. Hon har övertalat mig att jag förlorar inget på att göra den och är vi två så är det lättare. Jag vet att jag är mycket skeptiskt men får väl testa för att kunna dömma. Så på Lördag morgon börjar jag med Cambrige. Jag kommer ha uppföljning så får ni veta om det fungerar eller inte. Men visst det kommer bli sjukt jobbigt det vet jag, men när första veckan är avklarad så är det bara en vecka kvar. Kuren är allså 2 veckor.

I dag ska jag plugga sen ska jag till jobbet. Sen i morgon ska jag jobba igen och åka till Ullared  med jobbet. Sen på kvällen har jag ingen aning  men jag hör ju av mig här. Ha en bra dag puss på er.

Tisdag!

Dagen har gått bra, man blir bara lite trött i huvudet:) Nu har vi ätit hemlagade köttbullar och makaroner. Krilstian ska i väg till innebandy och jag ska till nathalie:)
HA en trevlig tisdag.


En dagens:)


Hemlagade köttbullar.

Helgen!

I fredags så jobbade jag hela dagen så det hände inget roligt.
I lördags gick jag och Krille morgonpromemad. Sen bytte vi däck och köpte blommor till balkongen.
Kvällen robinsson och la oss jätte tidigt.

Söndags morgonpromenad och sen jobbet till måndag morgon.

Måndag så blev det plugg hela dagen. Samma sak i dag Tisdag.


Min fina blommor jag köpte:)


Jacka lindex 199kr, byxa filippa K 25kr (REA) skor coop 99kr kofta hm 89kr
Linne hm 149kr.. Värsta budget outfiten ALLT UNDER 150 kr

Vad sägs om Jessicas hemlagade hamburgare. MUMMA satt fint.

Torsdag

Idag när jag kom hem så gick jag och kristian en promenad. sen åt jag en rejäl frukost för jag var så hungrig. Sen åkte jag till min matte lektion och sen och köpte en klänning på ZARA som jag fick i presentkort på min födelsedag. Sen hem och tappen ringde och frågade om jag kunde jobba. Ja visst fick ställa in BS :( Usch ville ju så gärna. Men sen hem efter jobbet och sova så mycket det går. Sen direkt till nästa jobb och efter det tappen igen till stängning. Ledig LÖR_SÖN_MÅN härligt... Vad ska ni göra i helgen?

PUSS

SOL SOL SOL

Vaknade inte den tiden jag hade tänk i dag. Gick upp runt 10.30. På med vandraskorna och ut i det fina vädret. Gick Och Gick. Stannade på vägen och åt frukost hos min vän Natta ( kristians kusin) det var jätte mysigt. Vi satt ute i solen en lång stund och bara njöt. Sen fortsatte jag att gå en 1 h till. Hem och nu sitter jag och äter lunch. Spagetti och köttfärssås som krille gjorde i söndag. Ska nog sätta mig på balkongen och sola sen innan jag drar till jobbet. SOlen tar som attans. Ha det fint mina vänner.
 Fick lite kläder jag hade betällt från nätet i dag.
Skriv vad ni gör? Alltid jätte roligt med inlägg:)

PUSS


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!