Nu har vi kört aset på Linas body combat p...

img_1421 (MMS)

Nu har vi kört aset på Linas body combat på landal! Det var grymt och stämningen på topp, Tack Lina för att du är grym. Efteråt var mitt smink överallt förutom där det ska vara. Gick hemåt efter träningen och mer än halvvägs promenad kommer jag på FAN jag tog ju bilen för jag skulle handla Haha vad jag skrattade fick traska tillbaka igen. Nu står jag i köket och dansa till reggaetion härligt liv


Tjoohoo! Körde shape i dag härligt pass! S...

img_2974 (MMS)

Tjoohoo! Körde shape i dag härligt pass! Svinder som attan i min ben redan nu:) härlig känsla. Läste något bra i SATS tidningen i dag som jag tog åt mig. När du är som mest stressad det är då du behöver prioritera träning! tänk på det och det är så sant som det är sagt. Snälla sluta skyll på att du inte har tid för det är du som prioriterar det du tycker är viktigt lika mycket som du prioriterat att umgås med dina barn eller sitta framför dator, eller TV. Jag har kommit över den ursäkten tyvärr! I mitt liv är träningen inbokad och är högt upp på viktig listan. Som sagt ändrade mitt tänk och därför även min vikt. Så om du nu inte hinner träna varför hinner du läsa det här?


Glad 1:à advent! I går blev det popcorn oc...

img_3729 (MMS)

Glad 1:à advent! I går blev det popcorn och bio inga nyttigheter och i dag blev det Massa gottigheter hos Andrea och Sandor (Kristians familj) min mage mår inte bra just nu. I veckan blir det mycket träning för att göra sig god med kcal. Har ni lagt upp ert träningsschema för veckan? Sov gott


Nu har jag tryckt i mig julmat för en hel ...

img_7533 (MMS)

Nu har jag tryckt i mig julmat för en hel familj:) gott var det men tur är att det bara ät julbord med jobbet en gång per åt. Rullar hemåt:)


Idag har jag städat överallt. Det var så s...

img_6016 (MMS)

Idag har jag städat överallt. Det var så sjukt smutsigt blä!! Nu är även julpyntet upp och det är så julmysigt hos mig. Hur är det hos er någon julkänsla?


Hos Julia hade hon gjort en egen musli  de...

img_8553 (MMS)

Hos Julia hade hon gjort en egen musli  den var super god:) vi åt scones och annat gott! Det är viktigt att man njuter i bland. I dag körde jag sats energy! Nu är det november och många svackar men inte vi. Jag kör hårt, jag har minskat lite i vikt och jag har faktiskt minskat träningen


Hej på er! Inte blivit bloggande varje dag...

img_7857 (MMS)

Hej på er! Inte blivit bloggande varje dag men jag har stressat runt. Jag har tränat både tisdag och onsdag. i helgen vankas det roliga saker ska bli roligt. Jag och min vän Jossan ska gå på salsa nästa vecka får vi hoppas. Ska bli så roligt längtar. Nästa år ska vi köra fortsättning för vi saknar salsan så otroligt mycket. Den gör mig så glad och lycklig. Har ni dansat salsa någon gång?


Här står jag i cafét som jag fick hoppa in...

img_4057 (MMS)

Här står jag i cafét som jag fick hoppa in i helgen. Det var jätte roligt:) sålde massa och jag och Kristian kanske öppnar café i framtiden. Kommer ni och hälsar på då?  Ingen träning i dag eller lördag söndag. Men ska köra tisdag onsdag torsdag fredag och söndag :)


I dag fick jag hoppa in extra på café. Gen...

img_1901 (MMS)

I dag fick jag hoppa in extra på café. Genom min praktik fick jag köra och det var jätte roligt:) jag fick öppna och stänga själv och ha hand om kassa. Hade en hög försäljning i morgon samma sak:) nu mys med thaimat


Massa energi

Fick mig en funderare i dag när jag tränade. Jag tränade ju inte i går utan vilade och idag gav jag så mycket mer än vad jag brukar. Hade massa energi, kanske borde ta det lite lugnare för att verkligen ta i när jag kör. I dag blev jag hels svett och körde skiten ur mig det var så skönt. Jag älskar att bli svettig. Jag tänker hela tiden på att utmana mig själv. Jag gör alltid det jobbigaste först armhävningar på tå och jag kämpar verkligen med att bli bättre. Det är så härligt att träna eller hur! Lata dig inte nu..så i väg med dig..


Saknar min familj och min syster sååå mycket hoppas jag får se dem snart love you (det är min helsyster och jag har 3 st till bröder och vi är inte lika någonting som ni kan se)

Jag är så glad!

Ni alla som kommenterar ni är helt fantastiska! Vi ska kämpa tillsammans och göra denna blogg till en gemensam kraft som man behöver när man kämpar mot vad som helst! Mitt mål med bloggen är inte att ha många läsare det struntar jag i. Mitt mål är när ni läsare läser min blogg och känner att NI kan också hur du än ser ut hur du än är så klarar du det också! Vi ska hjälpa varandra och puscha och berömma när vi lyckas. Min blogg ska vara en forum för alla er som mår dåligt och tycker att ni inte duger till, men det gör ni och ni kan jag lovar! Livet handlar inte om att fundera på hur man vill leva det och lägga tid på det. Livet handlar om att leva det! Vi kan babbla på i all evighet över att beundra hur vackra alla andra är men hur vacker är inte du för at du är du? Jag är vacker och jag är en bra person för att jag har slutat bry mig vad andra känner och tycker. OCH kan jag säga att jag är en fin människa så är jag det och då bryr man sig inte om att andra tycker något annat för det är inte viktig. Jag struntar i att jag stavar fel jag äter fel i bland jag tränar för lite/mycke så länge jag är lycklig för att jag är jag!

Så alla ni fantastiska personer som läser min blogg! TACK för att du finns och gör mig till en ännu bättre person. Jag tycker du är värdefull och snälla tänk inte så mycket utan lev ditt liv..DET ÄR fantastisk när man har insett hur man gör det och så länge du kan älskar dig själv så kan andra göra det också.

Jag kan skriva hur mycket som helst om ALLA er tjejer hur ni gör mig så glad när ni skriver att ni får motivation och styrka till att hålla igång, Jag vill att du själv ska berömma dig själv och säga att du är bra som kämpar! Det är en styrka du har!!!! KÖR hårt nu mina tjejer och jag vill gärna följa er resa så skriv mer kommentarer om hur det går för er och var stolt!!


Så här lycklig var jag efter att jag utmanade mig själv med 2,1 mil på 1,59 min
Trodde aldrig att jag kunde, men jag måste förska och detta gjorde mig så mycket starkare att jag klarar allt!!
Så spring nå målet och fokusera inte på vikt fokusera på dig och din styrka

Skyll inte på att du inte har tid!

Träning kan man skylla på att man inte hinner med men jag tycker det är en lögn! I dag när jag hade 30 minuter över satte jag på youtube och körde aset till Zumba pass. Vem har inte 30 min att unna sig själv? Är verkligen din TV så viktig?.

KÄndes verkligen underbart att vara tillbaka på gymmet. Känns son jag vuxit flera cm överallt, fått lite ångest över veckan och gråtit några tårar för att jag inte hade kontroll över mitt liv. I bland vlir det så men nu är jag tillbaka till normalt igen. Ingen "riktigt" träning i dag men i morgon body combat igen och jag längtar ihjäl mig.

Kör hårt BRUDAR kanske nån kille med

Nu tackar jag Julia för en super mysig hel...

img_3132 (MMS)

Nu tackar jag Julia för en super mysig helg och drar mina ben till Götlaborg:) inte tränat på en hel vecka,men i dag så ska jag köra som  attan. Jag har längtat så mycket efter denna dag. Nu ska vara veta ville. Ångest jag haft i veckan efter lite för mycket mat och en lite för trevlig helg. Dags att sätta i gång till normal träning. Boka in mina pass på SATS efter jag skickat i väg detta inlägg. Har jag sagt att jag inte kör LCHF det gick inte för min mage och vi går inte in på detaljer. Höll ut 2 veckor men ska se om jag gör ett nytt försök snart igen. Ha en trevlig söndag


Hej vänner! I går kväll fick jag se ut så ...

img_8559 (MMS)

Hej vänner! I går kväll fick jag se ut så här:) kvällen var toppen och jag var nykter för jag orkar inte att ha en dålig söndag. Men det var lika kul ändå:) puss


I kväll är det 60-tals fest och köpt rött ...

img_1135 (MMS)

I kväll är det 60-tals fest och köpt rött läppstift som jag hatar att ha men är det maskerad så är det. Kommer en  bild på hela outfiten sen:) kram på er


Detta halsband pryder min nacke och ordet ...

img_4855 (MMS)

Detta halsband pryder min nacke och ordet säger väl allt! TRO på dig själv. Då kommer du långt!!!!


NU tar jag helg

I morgon åker jag till Lund och träffar en av mina bästa vänner. Vi ska bara ta det lungt och gå på 60-talsfest på lördag. Ingen träning för mig fram till söndag. JAg ska verkligen bli frisk! HUr går det för er..Ge mig någon glädje i allafall.. Har du gjort något du varit stolt över denna veckan!

Min praktikplats är verkligen toppen! Älskar det jag läst och jag kommer bli bra!

08,09,10,112008

2009

2010

2011 Maj

När jag ser tillbaka på semesterbilderna inser jag att jag var jätte stor 2010 konstigt trodde jag inte. 2009 gick jag på cambridge och gick ner 9 kg, men nu ser jag ju att jag är jätte stor 2010 fy kan ju bero på att man åt fel för man insgå inte vad man gjorde för fel?! 2011 ändrade jag min träning och kost på ett sätt som jag kan leva med resten av livet och har en helt ny syn på hur jag vill leva mitt liv. Vilket år var erat värsta? Mitt var 2007 och 2010 som jag inser nu! Jag har alltid varit ganska normal viktig men när jag träffade min sambo för 7 år sen så har jag alltid ätit lite för mycket men Har alltid tränat och hållit i gång från och till. När jag sitter här i detta ögonblick blir jag ledsen över hur besatt man var över att gå ner i vikt och ändå så vet jag att jag åt fel mat och för mycket idag. Jag önskar att jag hade lagt energi på sånt som är kul, träning, dans uppsatta mål och att uppnå dem. Inte ställa sig på vågen 3 ggr varje vecka och hela tiden bli besviken på mig själv, det är inte det som är det viktiga. Jag vill bara säga det till er att SLUTA var besatt av er vikt och träna för att du vill inte att du måste och ät det du vill men lite mindre och det som inte är bra väldigt sällan. Hitta din balans i livet! Maten har varit en stor bov i dessa år och tyvärr har vi alla inte lyckan att kunna äta vad som helst och det är bara acceptera det och göra det som känns bäst för en själv och i dag är jag stolt över mig själv. Kör hårt nu mina vänner! Ovh träna för att det är kul och för att du mår bra av det!  

Toppen

Ne inte är det toppen utan skulle bara berätta att toppen är köpt på monki 399 kr. Den svarta allså, hade frågor på det:)

Jag är sjuk igen! Fattar inte jag som aldr...

Jag är sjuk igen! Fattar inte jag som aldrig blir sjuk? Ingen träning veckan ut och jag blir galen. Har en ganska tuff hosta och känner att det är inget att riskera! Var ni nu glada över att ni är friska och kolla upp något roligt pass i vecka :) jag är avis asså! Ha en Mysig dag puss


5.45 till 23.45

Nu är jag ganska sliten. Varit en lång dag med praktik sen i väg till jobbet för att göra mitt pass. Satt och raderade bilder på dator från i somras, tycker inte det har hänt så mycket sen dess med hjälp det hade det verkligen. Det var ganska kul att se! Ingen träning för mig i dag, jag vet inte om jag vågar i morgon jag är så fruktansvärt hes att jag inte kan prata. Satt sig på stämbandett rejält,, Vågar man det är det farligt?

Få se hur rösten säger i morgon kram på er


I sommar

I lördags November

ni är helt fantastiska

Alla ni som läser är så himla fantastisk. Varför finns det inte mer av er! Ni ger mig så mycket ska ni veta och jag är så glad för alla positiva responser. Alla mina vänner är också så otroligt fina och formar mig till den jag är. det är pågrund av ER ska ni veta.

Jag vill bara berätta att en kan inte göra allt men alla kan göra något:)


Nikke Pikke

I går var det födelsedagsfirande för Niklas som fyllde 25. Jag pratar nog för alla att det var så fantastisk roligt och alla njöt verkligen. Ni vet runt 1 när allas botten på glaset börjar synas ville dem flesta dra sig in till stan. jag tyckte inte det men så blev det. Gick till SMAKA helt otippat för det var ingen kö och vi satt där hela kvällen till 3 sen stod alla och pratade fram till 4. Sen kom vi hem och sov så gott:)

Jag tränade i går på gymmet fresten jätte tråkigt var det, gillar inte det men sällskapet fick ha talan i går.

Bildregn över kvällen

Astrid, jag och Matilda


Fransana växte snabbt ut och blev jätte långa


Min outfit


Josefine och Lotta var fina


Patrik, födelsedagsbarnet och min bästa Louise


Jennie var med och det var såå roligt och så Loo igen


Ha en bra dag nu vänner! har du gjort alla dina pass för denna veckan? det har jag så jag vilar i dag..det är jag värd

Jag vann på zumban i dag:)

I dag skulle man vara utklädd till något läskigt på ZUmban och jag hade lyckats bäst och vann en timmes salsa lektion:) Känner ju han som har Zumban så det ska bli super roligt.
Annars har min dag varit att sitta still från 8.30- 16 på väldigt lärorik och intressant dag på min praktik.

Här är en fin bild med handen rakt i påsen 2008

Hej vänner hur har dagen varit? Kom hem pr...

Hej vänner hur har dagen varit? Kom hem precis från sats energy. Jag ska säga att jag var kräkfärdig sista styrka. Tyvärr har LCHF dieten inte varit alls bra för min mage denna gång haft jätte problem. Får kanske strunta i den och helt enkelt köra normal kost och inget fusk:)! Känner mig väldigt konstig och eftersom det är andra gången jag kör den vet jag att det är inte så här jag ska känns mig. Få se hur jag gör pillar i mig lite carbs efter en intensivt pass. Får ha er som stöttepelare till att ingen gott nu på ett par veckor:) sov gott! Och du.. Du är vacker ska du veta och 80% sitter på insidan:).


Förstår er!

Ni som läser som precis startat er resa jag lovar jag har varit där. Kämpat mig till gymmet i 3 månaders tid men vågen står väldigt väldigt stilla . Gått på alla jäkla dieter som jag kunnat och verkligen gett upp i bland. Jag vägde 79,9 kg som mest och jag tycket jag åt rätt och att jag åt inte så mycket godis och snabbmat. MEEEENNNNNNNNNNNNN i dag herregud!

Asså mitt ätande har ändrat sig och jag vet verkligen vad jag gjort för fel och den känslan är så skön för då vet jag vad jag inte ska göra! det är den känslan man ska hitta den där som gör att man förstår hur fel man levt sitt tidigare liv och kan förändra det. Jag åt alltid massvis med mat tog alltid två gånger! Tänk en måltid ligger på 500-600 kcal ta två gånger blir typ 800 kcal på EN måltid. Halva dagsintaget,, DRYCK ajabaja ingen juice inget sånt gott varken till frukost, lunch eller middag! sådana små saker tänker man inte på, att man äter en liten kaka herregud där snackar vi om bomber Då skjuter kcal intaget i höjden. Sen detta med något sött efter maten som min mamma älskar:) Hon tar bara en liten chokladbit mörk 70 % och så är det bra.. Gör det du med om du måste med bara den lilla biten är sjukt mycket kcal. När man tänker efter är det inte ens roligt att äta godis, snacks och sånt. Asså det är så sjukt mycket slit för den där påsen och chipsen. SKA DU VERKLIGEN ÄTA SÅ GÖR DIG FÖRTJÄnt då kan jag hålla med om att man kan ta den. Men låter du bli så är steget mot en lättare vikt närmare.
så mitt tips är att du ska se vad gör jag för fel och hur ska jag ändra min livstil? Tycker inte man ska börja träna som en galning om man aldrig gjort det det räcker med 1-2 ggr i veckan för att sen längta till att få gå dit nästa gång:) har du gjort något aktivt i dag? det har jag om inte så planera när det ska ske och GÖR DET!Jag i DEC 2010 75 kg tung

Ny topp! Hur fin och party säker är inte d...

img_8285 (MMS)

Ny topp! Hur fin och party säker är inte denna going:) var jag värd:)


Min mage har i allafall försvunnit mycket ...

img_7378 (MMS)

Min mage har i allafall försvunnit mycket under denna tid. Den minskar jag nog fortast. Men jag är ju inte klar:) ni ska veta vad som döljer sig bakom detta. Två härliga kärlekshandtag. Nu frukost och shape på kompassen. Promenad dit och hem 1 h. Vilket skit väder i dag. Unna dig ett pass i salen i dag. Kör hårt!


Body combat fy fan

Asså jag är helt slut efter detta passet! Hur grymt är det inte! Massa härliga läsare är ni också- Nu jäklar är vi många och vi ska fixa det. Tänk den dagen jag är nere på mina 60 kg då ska jag unna mig en resa! Tänk på när du gjort något bra att unna dig, MEN INTE MAT OCH GODIS för då förummar du. Köp en ny träningstopp eller snygga träningstrosor, det är vardagslyx som man kan göra. Tappa aldrig suget efter träning och ge alltid mer än vad du vill på passen. Jag tjoar och hojtar på mina pass vad andra tycker om det skiter jag i, JAG ÄLSKAR ATT GE ALLT! Planerat nästa träningspass? Jag har i morgon kl 12 kör vi shape as grymt pass det med på kompasen.

SEE YA!


I like it when a see it! haha härligt med vågen framme ..

Träning

skriver och pluggar som en idiot, men tar en paus för att ni ska få läsa något:)
i går var det kök i skolan och vi skulle laga massa mat och efterrätter till sjuka. Ja det var mängder med frestelser, men NEJ TACK. Jag är inte svag av mig när sådan kommer fram. Men sen när jag var på  jobbet bakade jag en kaka för morgondagen, åhh var tvungen att smaka typ världens minsta bit och det var helt fantastisk fick sånt sug ska ni veta, men jag visste att jag kunde ju inte äta mer för den var ju inte till mig utan lät bli. Jag kan få lite ångest över provbiten för att jag har sån diciplin glad är jag för det. I dag gjorde jag en värsting till fettomiddag, korv och ägg mumma:) Nu ska jag i väg på bodycombat förbränner upp mot 600 kcal på ett pass och jag ska köra hårt när jag hade vila i går. Vad tränar ni i dag? för ni sitter väl inte hemma och tror att det funkar? Ätit lite onyttigt, ta en mysig rask promenad med lite löpning som ökar pulsen. Kör på och ta 4 km eller traska till gymmet för du har säkert ett kort som används för sällan?


Jag och K vid ett av dem finaste platserna än så länge i Grekland


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!