Då kan man inte gå ut på nätterna län...

Då kan man inte gå ut på nätterna längre. Jag är rädd arg och besviken . Denna stackars tjej på väg hem och troligtvis hittad mördar. Vad har hon gjort ?troligen ingenting bara fel plats vid fel tillfälle. Tänk så hade det varit jag? Kan ju inte gå från bussen och hem längre utan att vars rädd. Vart är det som händer:( Kristian får komma och hämta mig varje gång för jag är inte trygg.


Outfiten är på och vi är redo för fest

img_3776 (MMS)

Outfiten är på och vi är redo för fest


Nu är vi på kurs i Sthlm. Mycket damer i 4...

img_3771 (MMS)

Nu är vi på kurs i Sthlm. Mycket damer i 45-50 års åldern:) jätte intressant och roligt. Till lunch var det parmaskinka ,mozzarella ,oliver  och massa annat gott :) i kväll är det fördrink och middag med underhållning.


Outfiten hittad i dag:) i dag sprang jag r...

img_3768 (MMS)

Outfiten hittad i dag:) i dag sprang jag runt och letade efter en klänning med svängde om och valde att ta skinn brallor och en body med inbyggd bh i och en grymt snygg transperant topp med en snygg häng på kragen. Det var riktigt lyckat och sjukt snyggt på. Skönt att det är klart hela kalaset gick på 900 kr 300 kr för varje plagg. Se om jag kan låna skor av någon med st 38:) nu är det hockey som gäller med jobbet:)


Hjälp!

Lördags vankas det partaj och jag vill vara fin med något nytt.
I morgon hoppas jag att hitta nåt snyggt efter att jag pluggat med bästa Matilda.
Sen ska jag till jobbet och köra mitt vanliga veckopass:)

I dag blev det Body pump var så nära att skita i det men icke jag gick och glad är jag för det nu.
Sen blev det Thaimat och mys framför Tv.
Laddar inför morgon dagen.

Ha det gott.


Kräftskiva i lördags;) krille och jag var ...

img_3766 (MMS)

Kräftskiva i lördags;) krille och jag var bjudna till min systers vän på en kräftskiva i Gränna. Jag körde så jag gick stå över snapsen. Det var mycket trevligt och vi åkte hem ganska tidigt. Åkte hem till Göteborg ganska tidigt i dag väl hemma så var det att gå och rösta och jag kan erkänna att jag blev påverkad av min far i helgen och även tester på nätet. Den efter min röst var lagd åkte jag till Coop för att handla och det var sjukt tråkigt. Väl hemma försökte jag klämma in plugg och som tur har jag en grym sambo i företagsekonomi som hjälper mig mycket med att göra allt krångligt till enkelt. Tusen tack ska ha verkligen få. Är ganska mycket nu i veckan och har inte riktigt tid att plugga och tentan är den 1 oktober. Imorgon blir det promenad till skolan sen BP på sportlife.


I onsdags var jag ju hos frissan men även ...

img_3765 (MMS)

I onsdags var jag ju hos frissan men även och fixade naglarna. Kostade  bara 300 kr och tog ca 45 min. Helt okej tycker jag;) på torsdag åker jag och mina klasskamrater på kurs i Sthlm. Sen på fredag åker jag direkt från Sthlm till lund och ska på födelsedagsfest och hejdå fest. Min bästa vän är 25 år och ska åka till Sydafrika  i 5 månader. Sen hem på söndag.


Nu är jag på väg till Jkpg och det var pre...

img_3760 (MMS)

Nu är jag på väg till Jkpg och det var precis en olycka framför oss:( helikopter kom och dem fick klippa upp en bil. Vad hemskt man blir så ledsen hoppas hoppas alla klarar sig.


Zumba

I dag fick jag besked att min reserv plats på Zumban blev en ordinare biljett.
Gick dit och hade inte någon förväntning, men shit vad kul det var. Här snackar vi salsa skaka riktigt mycket på rumpan och släppa alla hämningar man hade. det var super kul och roligt!
Så träna och ha roligt. Det händer inget på vågen för tillfället tråkigt men sant, men som tur har jag ett annat mål att fokusera på och det är loppet 21 maj. Jag tar ju bilder varje månad som jag kan följa upp och det är ett bättre pepp än vågen. Än så länge i allafall...Snabbaste vägen är ju ändå snabbast men nu ska jag försöka kämpa emot och göra det rätt.

Nu är jag hos frissan och färgar håret. ik...

img_3752 (MMS)

Nu är jag hos frissan och färgar håret. ikväll blir det kick off med jobbet på en restaurang. Lite lyx vardag i dag härligt:)


Torskfile med äggsås i ugn

Visst är det nyttigt med fisk med svårt att veta hur man lagar till den.
Idag gjorde jag ett nytt recept som jag tycker ni ska testa. Super enkelt super billigt och snabbt!
TID endast 30 min.

Tillagning

4 pers.

1 block torskfilé
3 hårdkokta ägg
1 dl frysta ärter
salt och peppar
4 tsk margarin
1 msk vetemjöl
3 dl mjölk

Tina ett torskblock. Lägg i en ugnsfast form i lagom storlek.
Skär äggen i äggskärare en gång på ledden och en gång på tvären så det blir små bitar.

Smält margarin i kastrull, strö över vetemjöl rör om. Tillsätt all vätska på en gång. koka upp under omrörning, krydda med salt och peppar efter smak. Tillsätt ärtor och ägg.

Häll såsen över torskenGrädda mitten av ugnen ca 30-40 min. Är lite olika beroende på ugn. 200 grader.

Servera med potatis, potatismos. Gärna en grön sallad till.
Populär hos barn.

Söndag

I går var det mycket trevligt med mina arbetskollegor. Först var vi hos christian och åt Mat sen vid 21 stack vi och bowlade i gamlestaden. Efteråt gick vi tillbaka till christian och käkade cheescake. Mycket gott:)
kristian hämtade mig vid 00.30 för jag var ganska trött sen hem och sov. I dag har det inte hänt så mycket. Gick ovh tränade MRL= mage rumpa lår och det var sjukt kul faktiskt för ledaren var lite rolig av sig. Sen hem frukost och plugg fram till matlagning av torsk med äggsås.


jag förlorade i mitt lag:(

Dem sötaste Karin och christian  (nyklippt dessutom)

Dem snyggaste Lotta och tomas:)

Personalen som jobbar hos The best Miss A

Sikken brunch man slängde ihop:) i dag gic...

img_3748 (MMS)

Sikken brunch man slängde ihop:) i dag gick jag och Kristian upp tidigt och spinnade. Det är väldigt bra pass om man vill träna kondition,styrka i ben och intervall träning. Och detta behöver vi om vi ska springa 2,1 mil i maj.   Efteråt var så skakiga i benen och hungriga sp vi lagade till en super god brunch, sen har vi bara legat och latas oss hela eftermiddagen. Kollade på kungarna i Tylösand fy vilket program hemskt att man inte jan sluta titta. I kväll personalfest och bowling. See ya!!!


Ny topp från Gina tricot. Denna topp hamna...

img_3746 (MMS)

Ny topp från Gina tricot. Denna topp hamnade i min påse förra veckan är ganska nöjd men inte hundra.  I dag är det skola sen ska jag jobba kvällen. Ska nog kunna klämma in ett träningspass där i mellan med Kristian också. Den vanliga promenaden till skolan ska också vandras.


Klipp av dem där armarna på jeansjackan:) ...

img_3744 (MMS)

Klipp av dem där armarna på jeansjackan:) nu klippte jag av dem och gjorde en väst:) använder aldrig den ändå och vips så har du lite mc stil. Vad tycker ni puss?


Jag är sååååååååååå trött!! G...

Jag är sååååååååååå trött!! Gick upp 7 i morse för jag var på jobbet tog lång promenad till Matilda för att plugga, gick i skolan till 17 hem snabbt byta om och träna sen äta och nu ligger jag i min säng och ska läsa 100 sidor. Terminen börjar bra vill jag lova få se vem som orkar hålla sig vid liv vid slutet av den. Ha så kul


Sent på kvällen sitter jag här nu och måst...

img_9573 (MMS)

Sent på kvällen sitter jag här nu och måste hinna ikapp det vi haft föreläsning på. Armen värker och mina ögon går i kors och man läser skriver läser skriver och hoppas på att man minns det även i morgon. Få se vad klockan slagit innan jag kan krypa ner till kojs:) natti natti


Mys fredag på högsta nivå:) är på jobbet o...

img_3309 (MMS)

Mys fredag på högsta nivå:) är på jobbet och vi har köpt varmröktlax med hjortronsås och färskpotatis. Helt underbart gott var det ( ni måste äta det) sedan blev det daimtårta. En riktigt lyckad fredag för oss gamlingar. I morgon slirar vi om till ungdom med partyheals och kortkort:) ojoj fotboll i kväll sambon är ju ungrare och så Svenne banan jag. Men mitt land är nog hetare eller vad säger ni? Ha en super mysig fredag.


Promenad Från hemmet till Brunnsparken nu ...

img_5556 (MMS)

Promenad Från hemmet till Brunnsparken nu varje dag till skolan har det blivit. tar ca 55-60 min att gå i normal takt. Men det är helt underbart att gå den biten och perfekt långt. Väntar på att sportlife ska ha sina ordinarie tider så man kan köra i gång där:) men måndag då kör vi gymmet:) helgen bjudet på jobb och fest hos mig på lördag. Ha en toppen dag på er och ta en härlig promenad i solen.


Skolstart med ny väska och nya skor. Väska...

img_3718 (MMS)

Skolstart med ny väska och nya skor. Väskan är köpt i Ungern och är äkta skinn både på utsidan och insidan. Priset låg på 500 lappen och den är tidlös, stilig och jäkligt snygg med mina nya boots love!!..  I dag startade min första dag på handels. Mycket trevligt måste jag säga. Det bästa med allt var att träffa alla min fina bästa i klassen. Är lite deppig för jag är sjukt upptagen nu igen framöver och varje helg är uppbokad till oktober. Till och med när syster fyller år. Ska se om hur jag ska göra med min egen tid framöver. På lördag är det i allafall kräftfest med alla goa vi ska ha värdens fest.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!