Måndag i dag

Ja då var det bara att jobba klar i morse sticka så snart som möjligt för att köra slutklämmen på arbetet. Lämade in det kl 12 och pustade ut. Sen hem äta och en power walk innan jobbet. Slutar om 10 tmmar ca sen var 4 dagars arebete färdigt

utekväll

I går efter jobbet så åkte jag och jennie till en tjej kompis till matilda. Var där och hade det jätte trevligt. Åkte in till satan och gick in på¨peacook. Ett ganska Ok ställe bara att musiken är detsamma hela tiden. Blir lite lånvarigt. Så vi fick vidare och käkade vid 3 då klockan blev 2. Så nu fick jag en bonus timme härligt. Sen blev det hemfärd med en härligt prick som väntade på mig.

´det var ett tag sen

Ja det var ett tag se jag skrev. Men I helgen var jag i Lud hos Julia och det var så mysigt och roligt. Ska åka er i slutet av Novémber och prataja igen:) på fredag bjöd Julia på sushi och det var så gott. Vi drack vin och kolade Idol, efter ett tag blev vi suga på att gå ut. Så det fick det bli. Tog det ganska lugnt men musiken var så jäkla kass. Lördag gick vi på stan. Jätte mysigt! köpte byxor och lite annat smått och gott. Sen sov vi några timmar efter gårdagens party. Sen var det bara att fixa iordning sig och ta sitt första vinglas. Vi var bara tjejer på förfesten och det var sjukt skoj men tjejerna. Sen ut på ett ställe för att dasa lite, men det var segt på nåt sätt var lite slite tror jag. Söndag så var det hemdags.. så tråkigt att åka buss. Nästa gång bilen!

min finaste bästa Julia




På måndag hände det inget roligt alls. Skola sen jobb!

Tisdag var det skola hela dagen. Sen var det promenad i slottskogen med tjejerna sen åkte vi till Lydia och köpte med oss mat och hade jätte mysigt kväll.




Onsdag var jag i skolan hela dagen. sen tog jag det jätte lugnt påkvällen.
Torsdag var vi bjudna till Alice som är tjeje över här i ljusblå jacka. Hos henne fick vi smoothie och scones. Självklart såg vi Mammas pojkar, Jätte trevlig verklligen Tack Alice för en toppe värdinna:)

Alice

Jennifer ska smaka av scone


Haha vilka goingar!

 
Fredag är det jobb och hela lördag dagen också. Men i morgon kväll ska jag nog allt ta mig ett glas vin:)

Början på veckan

Måndag var det FÖL till Lunch sen åkte jag hem och tog det lugnt innan jobbet. Åkte sedan till jobbet och kom hem i morse. Bara slänga på sig kläderna och åka till skolan för att sätta sig med gruppen och arbeta. Vi kom fram till mycket bra grejer och vi är på G. Väl hemma så lagade jag Pasta pesto med kyckling. SÅ GOTT.. Sen sov jag och Krille lite middag. Väl vakna var det bara att sätta i gång med inlämningsuppgiften tills i morgon och nu är jag nog färdig. Känns alltid som det är så dåligt skrivit. Har så dåligt självförtroende när det gäller den skriftliga biten, men Matilda hjälpte mig. Så snällt TACK! Nu ska jag göra pannkakor..mums

En helg i dagens lugna tecken

I fredags åkte jag till Jkpg för att träffa mina vänner och min familj. Endast familjen blev det för alla var upptagna med sitt, med det är så det är ibland (saknar er tjejer). Jag, Linus och mamma åt mammas godaste scones som finns och kollade idol och åt godis. Sen fick det bli lite plugg i natten. På Lördag åkte jag och mamma in och hämtde Leja för att vara barnvakt några timmar. Hon var så snäll och söt och vi hade det så mysigt. På eftermiddagen var det dags för kalas för linus och emil. det blev massa presenter till Emil och några få till lInus. det bjöds på smörgåstårta och massor av kakor. Sen på kvällen satt mamma och jag kollade körslaget, som var ganska okej bara att jag kände mig jätte gammal. sen så blev det söndag och jag träffade pappa en stund sen så åkte jag hem. Väl hemma i har jag gjort lasgane till en hel vecka. Ska strax hämta krille på jobbet.
veckan bli tuff med jobb och plugg. Helgen ska jag vidare till Lund för att träffa Julia som jag inte har sett på väldigt väldigt många månader och det ska bli så kul. När ska jag hinna träffa min sambo då?

Ha det bra puss






Födelsedagsbarnet som fyllde 2 år


Smörgåstårta


denna fick Emil av min mamma


Dikt

Måste bara skriva ner en liten poesi som jag kom på.


Om man lever länge utav kärlek, så kommer jag aldrig att dö.

Jessica Bäckström 2009-10-08


Tisdag,Onsdag och idag

Tisdagen rann på snabbt och jag var helt slut när jag kom hem. Krille stack i väg på innebandy och jag låg i sängen hela kvällen och kollade webb tv. Onsdag hade vi gruppträff och ska göra en rapport ihop. Himla trevlig grupp måste jag säga:)

Kvällen skulle bestå av ett glatt tjej gäng som skulle på en visning av Mouli klädersmärke på Red Devel ( HUr stavas det) vi var hemma hos mig först och hade lite plockis mat. Det var sjukt trevligt. Gick vidare till affären och drack lite vin och öl, minglade runt lite. Sen gick vi till Orgia det var sjukt litet ställe så därifrån gick vi ganska snabbt till DEEP. Sjukt roligt hade vi allså.. tack tjejer för en lyckad kväll.
I dag gick jag upp lagom pigg. Stack till handels och pluggade med Krille. Han har en tenta på lördag så jag ser inte honom nu. Sen kom Matilda och läste lite med mig. Vi gick och käkade med några killar i från klassen. Det var också jätte trevligt, men jag var ganska seg så hemgång tidigt.
I morgon ska jag åka till jkpg kul att träfffa vännerna trodde jag men alla jobbar:( så jag får umgås med syster och mamma och pappa...



 
Lite plockmat

Red Deval




Helgens bravader

Var inte många. Jag satt konstant hela helgen och pluggade inför vårt seminarium som kommer i morgon. All litteratur är på engelska och det tar ju dubblet så lång tid att förstår. Men vad det är intresant och roligt. Jag älskar att få kunkap och jag brinner verkligen för detta. I dag har jag har grupp arbete och sen stack jag till jobbet för att kolla hockey med A. Det var roligt fast ite mitt lag som jag igentligen hejar på. I morgon heldag i skola. SKOJ SKOJ.. SOV gott ALLA

Personal middag

I går gick jag och Käkade på Jensen vid brunnsparken. Det var så trevligt ställe. God mat men lite över priset för det man fick. satt där en stund och umgicks med mina snygga kollegor. Sen gick jag och Lotta ( kollega) till ett nytt ställe som hade öppnat på Vasaplatsen. hängde där och träffade hennes vän Brian från England. Så där fick man prata engelska igen. Men vilken härlig människa det var. Hade jätte roligt. Hem vid 1 tiden för att orka med dagen som kommer bestå av mycket plugg. Måste göra klar en grej och har väl insett att man inte bara ska läsa allt man ska förstå det också. Men jag ska inte klaga jag älskar studera har jag kommit på. Men i kväll ska jag nog vara hemma min hals blir aldrig bättre. Kan ju bero på att jag inte tar det lugnt. Mys pys i kväll men Kristian.


Jag kände mig så fin. Fick en fullträff på outfiten


aloma, Lotta och Jag


karin som fick jobba:(


Vitlösbröd är så gott. Det blev förrätten


Lite halv ätet. Men oxfile medium. Såååå gott.


Mys

Lotta och Brian


Lite mys fika..

Efter en plugg dag så bestämde jag och Krille att vi skulle fika i det fina vädret. Vi hade det så mysigt och Sadik kom och gjorde oss sällskap.
Nu sitter jag och ska strax sticka i väg på personalmiddag med tjejerna. Det ska bli roligt!
Undra vad jag ska ha på mig. Ni får se i morgon Puss
















After school

I går var det afterschool på vasastan. Det var jätte roligt och vi käkade buffe som var så där och Krille och hans vän Sadig kom dit. Var kvar till 24 sen blev det hemgång.








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!