Ingen träning i dag

Veckan som kommer blir det träning tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag. Tycker att det är lite tråkigt men min viktnedgång man vill att det ska gå så fort hela tiden. Vill minska i vikt helst 1 kg i veckan, men det går ju inte. Ni ska bara vet hur mycket extra jag rör mig varje vecka förutom träning, Jag går min 3-4 h promenad i veckan, jag äger inte ens ett busskort för jag promenerar, cyklar överallt,

HALLÅ alla ni som läser bloggen ni ökar hela tiden,,vilka är ni? Har ni tillräckligt med peppning?

Om du läser detta nu tycker jag du ska ta en löprunda på 3km i kväll. Vinden är perfekt och du behöver den ,,3 km det tar 20-25 min fölr dig. sitt inte på rumpan GÖR NÅT NU!!


Varför tar folk protein tillskott? Det är ...

Varför tar folk protein tillskott? Det är så sjukt mycket protein i alla livsmedel som är naturliga. Någon som testat näringsberäkna för att se vad man har för mängd innan? Man lär sig så mycket när man får studera. Vi kämpar verkligen med att minska protein i våra beräkningar. Det är det som är lättast att nå upp i sin kost. Så jag är emot proteintillskott. Det kan vara nödvändigt för riktiga bjäffar men för killar som ska få en fin naturlig kroppen bullshit slösa pengar på annat som är billigare!


lite före pch efter

Nu kommer lite bilder om min färd ner till en bättre kropp

Feb 2011Okt 2011


Feb 2011


Okt 2011

Mina tider Midnattsloppet

Jag har nog glömt att visa mina tider som jag haft på midnattsloppet här kommer dem

2011


2010


Snygg ny blogg

Har min personliga designer Viven som fixar min blogg så fin tack tack!! Vad tycker ni roligt med ny design?

Jag har inte rört på fläsket varken fredag eller lördag, men det behövde min kropp tror jag såååå ont i hela min baksida från fot till midja. Fattar inte hur jag kan få sån träningvärk allså efter så många månaders träning, men nåt bra måste det varit. I morgon kör jag ett grymt bodycombat pass på kompassen. det gillar jag grymt mycket. Jag ställde mig på vågen och den visade 65,5 kg sist men det blir alltid så när man kör LCHF 3 kg vätska försvinner från kroppen. När man tittar på sig själv så tycker man att man är slapp men därför jag tycker det är så bra med före och efterbilder. Jag kommer att lägg ut nya bilder i morgon för det är nog dags efter 1 månad tror jag nu. Kolla in i morgon. Jag är vet inte alls om det syns något det märker vi i morgon..

Ha en mysig Lördag kram på er

Jag har shoppat! Hittade snygga jeans på Z...

img_4666 (MMS)

Jag har shoppat! Hittade snygga jeans på Zara dessa och ett par svarta Även denna urfina tröja. Köpte även 3 andra fina tröjor men denna blev Favorite! Allt jag köpte var super så glad:) i kväll Idol, jobb och mys med dem bästa.


Kolla vad jag hittade:( usch asså jag är s...

img_1987 (MMS)

Kolla vad jag hittade:( usch asså jag är så stor!!!! Här var jag nog i min största modell. Ingen träning i dag vila. Har ont i hela min kropp efter veckans 4 pass. Fick sjuk träningsvärk från bodycombat i tisdags så jag börjar nog få in rätt teknik skönt:)


Tar min morgon shake består av grekisk yog...

img_1661 (MMS)

Tar min morgon shake består av grekisk yoghurt grädde och hallon. God och sjukt mättande!


LCHF tappar man mycke vätska i börja. Jag ...

img_9043 (MMS)

LCHF tappar man mycke vätska i börja. Jag har tappat 1/2 kg nästan nu i vätska. Hoppas på annat i stället


Jag har glömt att berätta med jag har fått...

img_9957 (MMS)

Jag har glömt att berätta med jag har fått stipendium och pengarna klirrade till i kassan i går:) alla som studerar sök det finns massa:) i dag blir det BP till träning kl 12 kan inte köra mitt vanliga pass piloxing i dag


Dag 2 LCHF

Ja jag är inne på dag 2 och det är inget specellt som alltid. Jag tycker det är så lätt och jag blir så mycket hårdare mot mig när jag vet mina krav. Hade säkert gått lika bra med normal kost och träning. Håller inte med Katrin Z om att LCHF är det bästa. Det beror ju på vem man är och hur ens vardag ser ut. Hon har gått ner 20 kg på ett år, det kan jag med göra om jag tränar och äter normal kost och inget skräp som chips, godis, kakor och läsk. Det är ju det hon undviker och om man också undviker det när man tränar och äter vanligt minskar man i vikt. Tror LCHF är bra för att då går du på en speciell diet och du "fuskar" inte i lika stor utsträckning som en "normal kost". Så är det personligen för mig, men tycker man att man kan äta strikt utan tomma energibomber så klart man kan minska. Viktigaste är att man får kunskap av vilka fel man gör. Jag läser ju kostekonomprogrammet och vi läser ju mycket om mat och hälsa. Sitter i dataprogramm och räknar kalorier hit och dit. Jag kan meddela att små mängder som 1/2 dl juice extra i glaset ger ca 60 kcal (oftast tar man ett helt glas extra). Därför är dryck en farlig bov i maten. Jag har minskat i vikt kan jag säga för att jag vet hur det biokemiska fungerar med kroppen och för att min kunskap varje år ökar jag vet vad som händer med min kropp när jag kommer in i keton och hur kroppen citronsyracykel (har du hört det innan) fungerar för att hämta energi till hjärnan som är glukos.

Varför luktar vi aceton när vi är i keton? Läs det..

Jag och min systerdotter efter världens längsta backe i slottskogen

ny dag nya tag

I dag är det måndag och snart är denna kursen slut i skolan och det är 8 veckor kvar till jul.
Det är faktiskt så konstigt jag tyckte det var sommar nyss. Man gick i sin skinnjacka och njöt av att vara lite solbränd. Nu är man blek som en bulldeg och kolsvart på morgonen. Men man måste njuta ändå tycker jag försöka se det roliga i vardagen. Jag är snart klar i skolan och det är lite nervöst då tryggheten försvinner lite.

hur ser ni på hösten?


När jag var i Jkpg på afterwork. Studion heter det tror jag

I går när det var fint väder var jag ute o...

img_9991 (MMS)

I går när det var fint väder var jag ute och sprang. Tog milen för snart går det väl inte springa ute mer. Jag var lite seg när jag sprang. Hade ätit så jag är inte nöjd med tiden men jag är nöjd över att jag sprang överhuvudtaget. Gjorde ni någon träning i går? Vad..


I morgon kör jag i gång med LCHF. Ska ner ...

img_2743 (MMS)

I morgon kör jag i gång med LCHF. Ska ner mina sista KG nu innan jul och jag måste fokusera på en diet annars fuskar jag. När jag gör nåt så gör jag det ordentligt nu blir det inte så då jag äter massa skit hela tiden. Så nu kör vi igen och neråt ska vi


I dag har jag varit hos mamma. Min lillebr...

img_6054 (MMS)

I dag har jag varit hos mamma. Min lillebror har fyllt 15 och han är så stor:). Fick bli en vanlig outfit. Är på väg hem tillbaka till Gbg


I dag piffar jag upp Min frisyr med en blo...

img_0643 (MMS)

I dag piffar jag upp Min frisyr med en blomma i håret:) körde piloxing i går. Riktigt bra är hon som har det och det är jätte jobbigt. I dag får det också bli en pass:) DU MED? Man blir inte beach 2012 om man inte för nåt för det:)


Vägde mig i morse! Hur går det för dig? Be...

img_3256 (MMS)

Vägde mig i morse! Hur går det för dig? Bestäm dig för att träna kanske?ligg inte hemma i kväll! SPRING!


I går blev det en löprunda då jag inte han...

img_2724 (MMS)

I går blev det en löprunda då jag inte hann träna:( men måste säga att det var helt underbart att springa. Luften var friskt lagom kallt och massa kraft i benen. Det behövde jag då  dagen var kaos i går med skola, möte och middag. Kom hem efter 23 och var helt slut.


I kväll är jag med mina bästa:) kvällen bl...

img_6233 (MMS)

I kväll är jag med mina bästa:) kvällen blir det vin och ost och dansa lite. Kram


Sjukgodis och ingen träning:( men gott

img_5297 (MMS)

Sjukgodis och ingen träning:( men gott


Jag är sjuk och dålig! Fick strunta i min ...

img_6914 (MMS)

Jag är sjuk och dålig! Fick strunta i min lektion i morse men tyvärr fick jag gå ner till skolan och hålla på med ett arbete för att programmet finns bara där. Jag har inte tränat sen i fredags och mitt liv är hur tråkigt som helst! VEM smittade mig!! Men ni andra som är friska njut av höstens färger och träna om jag är avis på er:(


Nu är jag sjuk


I dag har jag blivit dålig och ligger hemma och är sjuk. Jag hatar att vara sjuk och jag tycker det är något av det tråkigaste som finns. Missar jobbet också och det är också jätte tråkigt då jag inte jobbat på en vecka:(..dagen har varit att ligga i soffan och titta på Tv.
Här är jag och min finaste sen i lördags:)


Strax i väg på dop! Jag tog steget och köp...

img_9461 (MMS)

Strax i väg på dop! Jag tog steget och köpte utsvängda byxor! Och jag är så fin i dem:) toppen är ju urgullig och en mcjacka så är jag redo:)


I morgon ska jag på dop:) virat in paketet...

img_8106 (MMS)

I morgon ska jag på dop:) virat in paketet så fint


Ny halsduk och strumpbyxor! Jag hälsar hös...

img_6575 (MMS)

Ny halsduk och strumpbyxor! Jag hälsar hösten välkommen:) i kväll är det middag med alla tjejer. Ska bli så mysigt. Väntar på att min fina vän Loo ska komma från jkpg. Massa mys kram på er


Haha fy vilken hemsk bild, men ville bara ...

img_9713 (MMS)

Haha fy vilken hemsk bild, men ville bara visa mitt nya inköp från HM byxorna satt som ett smäck och toppen är perfekt för boxnings passen! Denna kör jag på i dag, hur snygg är man inte då! Är du värd ett par nya träningskläder? Gör dig värd dem...


Ännu en update!! Så här kör jag varje veck...

img_6189 (MMS)

Ännu en update!! Så här kör jag varje vecka plus ett pass i dag om jag kan Zumba då så klart. Även lördag är det BP och Shabam. Det är ju 8 pass oj då inte insett själv, kanske ska lugna mig! Neeeee för jag älskar det..ska faktiskt berätta att en äklig celluit jag haft börjar sakta försvinna! hur många pass kör du i veckan? Jag tycker inte att man ska köra så mycket om man inte är van vid att träna. bättre än 1 gång är ingen i veckan! Men jag tycker det är så kul..ni har också mål med er träning, kan ni inte alla som läser skriva en kommentar vad är målet med er träning? Anonym Som att inte vara det. Jag ser inte vem ni är. Mitt är att bli sjukt fit och att bygga snygga muskler:)


Hade fått ett Kommentar från Johanna som v...

img_7223 (MMS)

Hade fått ett Kommentar från Johanna som var så värmande:) tyvärr tog jag bort inlägget då jag insåg att hela mitt personnummer låg ute. Inte så smart, men tack Johanna för det du skrev det värmde och även tack för felstavningen. Nu kör vi hårt med träningen resten av året:) you go girl!


Nu har jag passerat 67 med lite marginal!!...

img_9176 (MMS)

Nu har jag passerat 67 med lite marginal!! Men jag vet att jag har mycket muskler. Så vågen säger inte mycket men roligt att det minskar.


På jobbet kör vi finkväll och då såg jag u...

img_2529 (MMS)

På jobbet kör vi finkväll och då såg jag ut så här:) vad har ni gjort i kväll?


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!