Livet är fantastiskt

Mitt liv är helt fantastiskt och jag delar det med dem bästa. Jag kan lätt säga att detta året har varit ett av dem roligaste i mitt liv. Dansen kom in i mitt liv och jag är fullgjord, jag har sån passion för livet och jag blir lycklig av att dansa. Jag träffar dem allra bästa människorna och alla mina vänner som stöttar mig genom mina mål är helt underbara. Jag har aldrig gjort så mycket som jag aldrig vågat innan och jag tror det beror på att jag bestämde mig. Nu när jag tänker på det så är det nog därför detta året har varit ett av dem bästa i mitt liv.Det skålar vi för!!

Jag är såå nöjd ville komma under 55 min o...

img_7099 (MMS)

Jag är såå nöjd ville komma under 55 min och det gick bra. En sak som stör mig är att som ni ser var så jäkla segt i början. 5 km på 33 min är värdelöst om man jämför med dem andra sista fem på 20 MINUTER...jag har aldrig sprungit 5 km med en hastighet på nästa 15 km i h. Men fy fan vad jobbigt det var dem sista 2 km. Jag och Jossan sprang så perfekt ihop och gled in så fint tillsammans:).. På dagen i dag var jag i Ullared och köpte ny resväska och 3 nya kuddar. Så nu har jag bytt lakan i sängen och dem är helt fantastiskt sköna:) nu ska jag sova natti natti


Asså sjukt piloxing är!! En blandning mell...

img_4516 (MMS)

Asså sjukt piloxing är!! En blandning mellan pilates och box..svetten bara rinner. Ett av dem jobbigaste pass jag varit på.


Hallå hur färgglad och positiv ser jag int...

img_4506 (MMS)

Hallå hur färgglad och positiv ser jag inte ut i mina nya träningskläder. Äntligen får jag använda dem! Jag är så lycklig för i dag hade jag tänkt träna pilates. Men det blir ett extra pass efter för då är det ett inställt pass som blev till Zumba. Så roligt!!


Halloj gott folk! I dag bokade jag Gbg var...

img_1674 (MMS)

Halloj gott folk! I dag bokade jag Gbg varvet plus några till i familjen. Alla är positiva och frågasamma om dem kommer klara att springa 2,1 mil! Klart det är Tufft men absolut inte omöjligt. Jag trodde det var omöjligt för mig och jag tror att det är en super bra ide att anmäla sig till för att få motivation och vi kör som ett lag tillsammans så det kommer bli extra kul. Bestäm dig och anmäl dig jag lovar dig att bättre att försöka än att låta bli. Kram


Vivs 18 årsfest

i går var vi ju som sagt hos Viven som fyllde 18. festen var helt fantastisk rolig och vi dansade hela natten. Var helt perfekt!

Så här såg jag ut


Nya träningskläder

Hej på er!
Hur har ni haft det i helgen? jag har haft det toppen jobbat och varit på 18 års fest.
Ingen träning alls på hela helgen men tänkte köra ett pass i i kväll. Det får bli en löpning som vanligt, men vädret är toppen så det blir nog bara härligt.

I veckan ska jag jobba och ha tenta (inte pluggat alls mycket) men vi får se hur det går.

Shoppade träningskläder i dag detta blev det. ALLt på rea . Linnen 99 kr byxor 99 och Pumpjacka 199.
Ursäkta mitt hemsak hår och ansikte..Blev en hård natt i går:)Oasic linne

Soc linne

Puma jacka

I dag efter kvällsmaten var jag tvungen at...

img_0325 (MMS)

I dag efter kvällsmaten var jag tvungen att springa. Jag är faktiskt nöjd med vad jag sprang på. Hade kanske kunnat köra lite hårdare om man var lite mer tom i magen. Men man ska alltid sträva efter förbättring. Min kropp börjar verkligen förändras och muskler kikar fram lite både här och där och hur stolt är man inte då?


Fixat naglarna och nu crosstraining! Inte ...

img_4489 (MMS)

Fixat naglarna och nu crosstraining! Inte alls sugen trött och sliten men efteråt mår man bra:) hur går det för er i kväll med träning?


Jag är världens stoltaste faster till Wilm...

img_4856 (MMS)

Jag är världens stoltaste faster till Wilma. Ett litet underverk kan man lätt säga. I dag har jag jobbat och jag har känt mig irriterad på olika personer för olika saker. Men i bland tror jag nog att jag bryr mig för mycket. Men i morgon blir det nog bättre! Min träning i dag blev cykel till jobbet i morse. Men så sugen jag är på passet jag ska gå på i morgon. Piloxing trodde att jag skulle dö i uppvärmningen sist sjukt grymt pass. I går gjorde jag crosstraining på Landala ska erkänna att det blev ett Zumba pass till lunch men det räknas inte för det gör man av glädje!! Fy fan vilken spysmak jag fick i allafall på crosstrainingen och efter passet,,tränaren var GRYM, I like it alote..vad gjorde jag innan jag tränade frågade jag mig själv i går kan verkligen inte varit nåt speciellt i allafall för jag minns det inte.


Vill du ha pepp för träning kolla in massa...

Vill du ha pepp för träning kolla in massa bloggar på http://www.traningskompisen.se/


På tal om det

Asså jag ser ju inte resultat med vågen! Jag väger precis lika mycket.. Men jag minskar i mått

tidigare mått
Mage 95 cm 
Midja 75 cm
Lår 64 cm

Mina mått idag
Mage 85-86 cm -10 cm
Midja 70 cm -5 cm
Lår 56 cm -8 cm

Asså jisses!
Tummen upp för det...

Jag har inte latat mig med träning

Jag har inte latat mig med träning under sommaren men med bloggen tyvärr..HUr går det för er?
Jag ser lite förändring i allafall.
JUNI 2011


AGUSTI 2011


JUNI 2011


AGUSTI 2011


JUNI 2011


AGUSTI 2011

Bloggen har blivit drabbad av semester men...

img_4465 (MMS)

Bloggen har blivit drabbad av semester men jag har verkligen haft det så roligt. Ska skriva mer när vardagen börjar:) nu är det dags för Lund och Köpenhamn i helgen puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!